Om Oticon

People First

När vi säger "People First" handlar det inte bara om en snitsig slogan: Det är så vi tänker, det är så vi arbetar och det är så vi utvecklar våra produkter.

Lär dig mer

Vi bygger på omsorg

Oticon grundades 1904 av Hans Demant, vars hustru led av en hörselnedsättning, och företaget byggde på omsorg och medkänsla redan från första början.

Med en oupphörlig drivkraft för nytänkande, har Oticon sedan dess varit banbrytande när det gäller teknik som förbättrar livskvaliteten för människor med hörselnedsättning.

Visa tidslinje

Om Oticon

Oticons uppgift är lika tydlig som behjärtansvärd:Att hjälpa människor med hörselnedsättning att uppfylla sin potential och leva det liv de själva väljer - med den hörsel de har.

För att uppnå detta strävar Oticon efter att vara ledande inom högpresterande hörsellösningar, samt att tillhandahålla en så sofistikerad teknik och audiologi som möjligt. Men att hjälpa människor att uppfylla sin potential inbegriper mycket mer än att bara tillhandahålla den mest avancerade hörselforskningen och nytänkande, banbrytande hörapparater. Genom sitt löfte om "People First", har Oticon lagt stor vikt och förståelse vid vad människor behöver, vill ha och motiveras av, och detta är själva kärnan i allt vårt nytänkande. Kort sagt sätter vi de individuella behoven och önskemålen från människor med hörselnedsättning i högsätet när vi utvecklar nya produkter.

Vi finns över hela världen

Oticon sysselsätter fler än 3000 personer och skapar hörsellösningar som hjälper människor i över 100 länder runt om i världen. Våra produkter säljs genom säljkontor i 24 länder, och vi har omkring 80 fristående distributörer runt om i världen.

Vi är alltid på jakt efter begåvade personer.

Vi anser att verkligt nytänkande och utveckling uppstår när vi för samman begåvade personer i en inspirerande miljö som både understödjer lagarbete och personlig utveckling.

Är du intresserad av en meningsfull karriär som fokuserar på att förändra människors liv till det bättre? Då bjuder vi in dig till att läsa mer om livet och kulturen hos Oticon och att kika på våra karriärsmöjligheter.

Läs mer