Precis som en träningsapp mäter och analyserar HearingFitness hörapparatanvändande och ger insikter som du kan använda för att förbättra ditt beteende. Insikterna baseras på stora mängder data som kombinerar livsstils- och hälsovårdsdata med analys av den lokala ljudmiljön.

HearingFitness finns nu tillgänglig i Oticon ON App. *

* Oticon HearingFitness ™ kommer att utvecklas kontinuerligt. Hitta aktuell version och tillgängliga funktioner på App Store eller Google Play.

 

 • take-control-of-your-hearing-health

  Ta kontroll över din hörselhälsa

  Med en översikt av ditt hörapparatanvändande får du möjlighet att påverka din hälsa. 

 • Ta hand om din hörsel, ta hand om din hälsa

  Din hjärna får viktig träning i interaktionen med andra människor och din hörsel hjälper dig att prata, interagera och skratta. 

 • Kampen mot demens relaterad till hörselnedsättning

   

  Genom att behandla hörselnedsättning i medelåldern kan risken för demens reduceras mer än någon annan åtgärd – inklusive att sluta röka och ökad motion.*

  * Livingston et al, 2017

Nå din fulla hörselpotential

För att höra så bra som möjligt i olika situationer hjälper HearingFitness dig att optimera användningen av dina hörapparater.

HearingFitness mäter hörseldata för att fastställa din grundnivå. Baserat på detta uppmuntrar HearingFitness dig att sätta hörselmål, mäta dina framsteg och ge små uppmuntringar om det behövs.

Läs whitepaper

 • Träna din hjärna

  Ljud stimulerar din hjärna, medan social interaktion och samtal med andra människor håller din hjärna skarp. 

 • Hörselvård för en digital generation

  HearingFitness använder även information från andra appar och bärbara enheter, som mätning av hjärtfrekvens och sömnmönster, för att ge ytterligare insikter - Det är datadriven hörselvård. 

 • Vinnare av 2018 CES Innovation Award

  CES är en global elektronik- och teknikmässa - världens samlingsplats för konsumentteknik.

  Läs mer 

all-in-a-simple-app

Allt i en smart App

HearingFitness är en del av Oticon ON App för Oticons hörapparater. Det ger dig en tydlig översikt över ditt hörapparatanvändande och visar framstegen mot dina hörselmål. Appen hjälper dig att använda dina hörapparater bättre med hjälp av små korta små meddelanden. 

Upptäck Oticon ON App

Hitta information om kompatibilitet tillsammans med dina hörapparater.

Översikt kompatibilitet