Oticon SafeLine™

Säkerhetslina för hörapparater

Använd hörapparater - oavsett hur aktiv du är

•  Hör allt du vill hela dagen, utan begränsningar

•  Förhindrar att tappa hörapparaterna eller att de skadas

•  Känn dig trygg och säker

Oticon SafeLine fäster hörapparaterna på dina kläder med en klämma, så att du inte riskerar att tappa eller skada hörapparaterna. När du vet att dina hörapparater sitter säkert kan du utan oro njuta av ljuden i ditt liv. Med SafeLine behöver inte din hörselnedsättning begränsa dig.

Bevara dina sinnens skärpa i alla situationer.

Dina sinnen begränsas om du måste ta av dig hörapparaterna. När vi är aktiva och gör det vi tycker om, vill vi vara fullt närvarande.

Oticon SafeLine är en säkerhetslina för dina hörapparater som gör att du kan använda hörapparaterna hela dagen, oavsett aktivitet. 

Fasthållningskabel för hörapparater till barn

Barn måste vara medvetna och närvarande i sin omgivning. De behöver alla sina sinnen när de är aktiva, vare sig de leker på lekplatsen, spelar fotboll med kompisar, eller springer runt i skogen. Barn som använder SafeLine kan kasta sig ut i leken och slippa tänka på sina hörapparater.

 

Säkerhetslina för hörapparater till vuxna

När du hör alla ljud i omgivningen blir alla aktiviteter roligare oavsett om du är ute och vandrar eller cyklar i skogen med din mountain bike. Med SafeLine kan du fokusera på det du gör fullt ut istället för att behöva oroa dig för att tappa dina hörapparater.

 

Behöver du en säkerhetslina till dina hörapparater?

Hitta en hörselklinik nära dig

Enkel att använda

 • 1

  Fäst öglorna på säkerhetslinan på dina hörapparater

 • 2

  Fäst klämman på dina kläder

 • 3

  Sätt på dig hörapparaterna

Gör livet enklare och glöm dina bekymmer

SafeLine gör livet enklare - för dig, din partner och ditt barn. Använder du SafeLine behöver du inte längre välja mellan att höra bra eller vara rädda om dina värdefulla hörapparater. Med SafeLine kan du höra allt du vill samtidigt som du kan fortsätta njuta av ett liv fullt av aktiviteter.

Med SafeLine behöver du inte oroa dig över att tappa eller skada dina hörapparater - SafeLine håller hörapparaterna på plats, så att du kan vara mer aktiv, mer närvarande och ägna dig åt det du gillar bäst.

Oavsett hur aktiv livsstil du har minskar SafeLine risken för att du ska tappa eller skada dina hörapparater.


Säker, enkel och tålig

För din och ditt barns säkerhet har SafeLine en frigöringsfunktion som gör att säkerhetslinan frigörs vid belastning – efter är det enkelt att sätta på dem igen. Det gör SafeLine säkrare än andra hörapparatsband som sitter runt halsen.

SafeLine uppfyller internationella säkerhetsregler och -standarder för fasthållningstillbehör för hörapparater. Vi har säkerställt att alla material är hypoallergena och biokompatibla. SafeLines klädeslämma är enkel att använda och utformad så att du inte ska klämma och skada dig.

*SafeLine är kompatibel med alla Oticons BTE-, miniRITE- och designRITE-hörapparater.

 • Därför är barns hörsel så viktig

  Läs mer om varför hörseln är så viktig för barns utveckling.

 • Hitta en hörselklinik nära dig

  En audionom kan testa din hörsel och ta fram en behandling som passar dig.

 • Hörapparater

  Oticons hörapparater hjälper människor att leva livet fullt ut – både för barn och vuxna.

 • Stöd för föräldrar

  Läs mer om vad du som förälder kan du göra för att underlätta för ditt barn.