Ändra volym, byt program och stäng av ljudet i dina hörapparater diskret och bekvämt med Oticons fjärrkontroll

Välj vilket påstående som passar dig.

Behöver hjälp? Se dina hörapparaters bruksanvisning, kontakta din audionom eller läs våra tips för att ta reda på om dina hörapparater har Bluetooth

Varför justera volymen eller byta program med knapparna på dina hörapparater när du kan använda en fjärrkontroll?

Oticon Remote Control 3.0 ger dig ett intuitivt och diskret sätt att använda dina hörapparater.

Kom igång med videoguiderna nedan:

Varför justera volymen eller byta program med knapparna på dina hörapparater när du kan använda en fjärrkontroll? Oticon Remote Control 2.0 ger dig ett intuitivt och diskret sätt att kontrollera dina hörapparater.

Se hur du kommer igång genom att titta på videoguiden nedan: