Se vilka telefoner, surfplattor och hörapparatstillbehör som fungerar med dina hörapparater.
Välj dina hörapparater och den enhet du är intresserad av från drop down-listorna nedan.

Hörapparater

Väl hörapparater
Jag vet inte vilka hörapparater jag har

Jag vet inte vilken hörapparat jag har

Vanliga platser för hörapparaternas modellmärkning:

• På hörapparaterna
  • På hörapparaternas hölje eller lock
  • På inköpskvittot för hörapparaterna

Om du fortfarande inte kan hitta modellen kan du fråga din audionom. Hitta din närmaste hörselklinik här.

Mobil enhet

Välj telefon/surfplatta
Varför finns inte min enhet med i listan?

Varför finns inte min enhet med i listan?

Vi strävar efter att göra våra hörapparater kompatibla med så många enheter som möjligt. Om din enhet inte finns med i listan beror det på att vi inte har testat den. Den kommer förmodligen att fungera med våra hörapparater och appar om den uppfyller följande:

• Android OS 8.0 eller senare.
  • iOS 13 eller senare

Den kan även fungera med äldre versioner men alla funktionerna kanske inte fungerar. Hämta en version av appen på din appbutik.

Vi rekommenderar att du använder senaste versionen av operativsystemet.

Med Oticon ConnectClip kan du styra dina hörapparater utan att röra vid dem - och strömma ljud från dina Bluetooth-enheter.

Rensa alla
Jag vill kunna överföra trådlöst ljud direkt från min telefon till min hörapparat
Direkt trådlös överföring av ljud
Hörapparater
Tillbehör
Appar
Telefon/surfplatta
Visa ej kompatibel
är kompatibla
Hörapparater
Inga hörapparater matchar ditt val.
Tillbehör
Inga hörapparater matchar ditt val.
Appar
Inga appar matchar ditt val.
Telefon/surfplatta
Inga hörapparater matchar ditt val.
KOMPATIBEL
EJ KOMPATIBEL
Ingen direkt trådlös överföring av ljud
Visa allt
Dölj
eller senare
Kräver Android
Kräver Streamer Pro
Kräver iOS
Kräver Bluetooth-alternativ