Kompatibilitet Oticon hörapparater

Här kan du läsa om vilka trådlösa tillbehör som fungerar med dina hörapparater .

Oticon hörapparater

Följande Oticon hörapparater är Made for iPhone®,
iPad® och iPod touch® är kompatibla med
Android™-enheter:

Oticon Opn Play
Oticon Opn S
Oticon Opn
Oticon Siya
Alla modeller förutom CIC och IIC

Se en lista på kompatibla Apple-enheter

Se en lista på kompatibla Android-enheter

Se en lista på kompatibla Oticon-appar

Se en lista på kompatibla Oticon trådlösa tillbehör

Kompatibilitet för Oticon Made for iPhone, iPad, iPod touch hörapparater och Oticon-appar.

• iPad-modeller

iPad Pro 11 tum (2018)

iPad (6:e generationen)

iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen)

iPad Pro 10,5 tum

iPad (5:e generationen)

iPad Pro 9,7 tum

iPad Pro 12,9 tum

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4:e generationen)

• iPhone-modeller

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone 5

• iPod-modeller

iPod touch (6:e generationen)

iPod touch (5:e generationen)

• Apple Watch*

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1:a generationen)

*Apple watch är endast kompatibel med Oticon ON App installerad på smartphone.

Hörapparaterna kan anslutas direkt till iPhone, iPad och iPod touch för att trådlöst överföra ljud som telefonsamtal, musik i stereo, videoljud och ljudböcker direkt till dina hörapparater.

• Oticon hörapparater fungerar med iOS 10.3 eller senare.
Oticon ON App fungerar med iOS 10.3 eller senare. Hörapparaten Oticon Opn kräver firmware 6.0 eller senare för att använda HearingFitness. Hörapparaten Oticon Siya kräver firmware 1.0 eller senare.
Oticon RemoteCare App fungerar med iPhone 5s eller senare. iOS 11.0 eller senare krävs. Hörapparaten Oticon Opn kräver firmware 6.0 eller senare. Hörapparaten Oticon Siya kräver firmware 1.0 eller senare.

Kompatibilitet för Oticon hörapparater och appar

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XA

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

• Övrigt

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

Huawei P10

LG G5

LG Nexus 5x

Hörapparater och Oticon ON App är alla kompatibla med ovanstående enheter. Din mobila Android™-enhet bör ha Android OS version 8.0 (Oreo) eller senare. Hörapparaten Oticon Opn kräver firmware 6.0 eller senare för att använda HearingFitness. Hörapparaten Oticon Siya kräver firmware 1.0 eller senare.

Kompatibla Oticon-appar

Oticon ON App

Funktioner i ON App:

• Fjärrkontroll
• HearingFitness
• Tinnitus SoundSupport
• IFTTT

Krav på system och programvara:

Apple-enheter: iOS 10.3 eller senare.
Android-enheter: Android OS Version 8.0 (Oreo) eller senare.
Oticon Opn S hörapparater: Programvara 7.0 eller senare för att använda HearingFitness.
Oticon Opn Play hörapparater: Programvara 7.0 eller senare för att använda HearingFitness.
Hörapparaten Oticon Opn: Programvara 6.0 eller senare för att använda HearingFitness.
Hörapparaten Oticon Siya: Programvara 1.0 eller senare.

Tips för iPad-användare:

Hämta Oticon ON App för iPad genom att ange Oticon och använda filtret: endast iPhone.

Information för Apple Watch-användare:

Apple Watch stöder volym- och programbyte.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare App

Krav på system och programvara:

Apple-enheter: iOS 11.0 eller senare. Endast iPhone 5s eller senare.
Hörapparaten Oticon Opn Firmware 6.0 eller senare.
Hörapparaten Oticon Siya: Firmware 1.0 eller senare.

Download Oticon ConnectLine app in iTunes

Kompatibla trådlösa Oticon-tillbehör

ConnectClip

ConnectClip kan användas direkt med dina Oticon hörapparater och även med Oticon ON App.

Mobilenhet och tillbehörskrav:

Bluetooth 2.1 + EDR eller senare.

Övriga Oticon-tillbehör:

• Fjärrkontroll 3.0
• TV-adapter 3.0
• Telefonadapter 2.0 (kräver ConnectClip)
• BTD 800 USB dongle (kräver ConnectClip)

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad och iPod är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstevarumärke som tillhör Apple Inc. Android, Google Play och Google Play-logotypen är varumärken som tillhör Google LCC.