Kompatibilitet -

Oticon hörapparater

Nedan följer en lista på vilka anslutningar som fungerar med dina hörapparater.

Oticon hörapparater

Följande Oticon hörapparater är Made for iPhone®,
iPad® och iPod touch® som fungerar med
Android™-enheter:

Oticon Xceed
Oticon Xceed Play
Oticon Opn Play
Oticon Opn S
Oticon Opn
Oticon Siya
Alla modeller förutom CIC och IIC

Visa en lista över kompatibla Apple-enheter

Visa en lista över kompatibla Android-enheter

Visa en lista över kompatibla Oticon-appar

Visa en lista över kompatibla trådlösa Oticon-tillbehör

Kompatibilitet för Oticon Made for iPhone, iPad, iPod touch hörapparater och Oticon-appar.

• iPad-modeller

iPad Pro 11-inch (2018)

iPad (6:e generationen)

iPad Pro 12,9 tum (2:a och 3:e generationen)

iPad Pro 10,5 tum

iPad (5:e generationen)

iPad Pro 9,7 tum

iPad Pro 12,9 tum

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4:e generationen)

• iPhone-modeller

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

• iPod-modeller

iPod touch (6:e generationen)

iPod touch (5:e generationen)

• Apple Watch*

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1:a generationen)

*Apple watch är endast kompatibel med Oticon ON App installerad på smartphone.

Hörapparaterna kan ansluta direkt med iPhone, iPad och iPod Touch för direktöverföring av ljud, t.ex. telefonsamtal, musik i stereo, videoljud och ljudböcker till dina hörapparater.

• Hörapparater är kompatibla med enheter som kör iOS 11 eller senare.
Oticon ON App fungerar med enheter som kör iOS 11 eller senare. Oticon Opn hörapparater kräver firmware 6.0 eller senare, Oticon Opn S och Oticon Play hörapparater kräver firmware 7.0 eller senare för att köra HearingFitness. Oticon Xceed hörapparater kräver firmware 8.0 eller senare. Oticon Xceed Play hörapparater kräver firmware 8.0 eller senare. Oticon Siya hörapparater kräver firmware 1.0 eller senare.
Oticon RemoteCare App fungerar med iPhone 5s och senare. iPad Pro 9.7 Model A1673 och iPod Touch stöds ej. iOS 12.0 eller senare krävs. Oticon Opn hörapparater kräver firmware 6.0 eller senare.

Kompatibilitet för Oticon hörapparater och appar

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy J3 (2016) Modell: SM-J320VPP

Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017) Modell: SM-J530F

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XA

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Experia XZ 3

• Övrigt

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

Huawei P10

LG G5

LG Nexus 5x

LG G6

HTC U12 plus

Xiaomi MI Mix3

Hörapparater och Oticon ON App fungerar med ovanstående enheter. Vi rekommenderar att mobila Android-enheter kör Android OS version 8.0 (Oreo) eller senare. Oticon Opn hörapparater kräver firmware 6.0 eller senare. Oticon Opn S och Oticon Play hörapparater kräver firmware 7.0 eller senare för att köra HearingFitness. Oticon Xceed hörapparater kräver firmware 8.0 eller senare. Oticon Xceed Play hörapparater kräver firmware 8.0 eller senare. Oticon Siya hörapparater kräver firmware 1.0 eller senare.

Kompatibla Android-enheter för Oticon RemoteCare App: Vi rekommenderar att mobila Android-enheter kör Android version 8.0 (Oreo) eller senare. Kompatibla med Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7, HTC U12 plus och Xiaomi MI Mix3

Kompatibla Oticon-appar

Oticon ON appen

Funktioner i Oticon ON App:

• Fjärrkontroll
• HearingFitness
• Tinnitus SoundSupport
• IFTTT

System- och programkrav:

Apple-enheter: iOS 11 eller senare.
Android-enheter: Android OS Version 8.0 (Oreo) eller senare.
Oticon Opn S hörapparater: Firmware 7.0 eller senare för att köra HearingFitness.
Oticon Opn Play hörapparater: Firmware 7.0 eller senare för att köra HearingFitness.
Oticon Opn hörapparater: Firmware 6.0 eller senare för att köra HearingFitness.
Oticon Xceed hörapparater: Firmware 8.0 eller senare.
Oticon Xceed Play hörapparater: Firmware 8.0 eller senare.
Oticon Siya hörapparater: Firmware 1.0 eller senare.

Tips för iPad-användare:

För nedladdning av Oticon ON App på iPad, sök efter Oticon och använd filtret ´enbart iPhone´.

Info för Apple Watch-användare:

Apple Watch stödjer volym- och programändringar.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare App

System- och programkrav:

Apple-enheter: iOS 12.0 eller senare.

Android-enheter: Android OS Version 8.0 (Oreo) eller senare.

Kompatibla hörapparater:

Oticon Xceed, Oticon Xceed Play, Oticon Opn™*, Oticon Opn Play, Oticon Opn S™ och Oticon Siya

* Oticon Opn hörapparater: Firmware 6.0 eller senare

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon RemoteCare in Google Play

Kompatibla trådlösa Oticon-tillbehör

ConnectClip

ConnectClip kan användas direkt med dina Oticon hörapparater och även med Oticon ON App.

Mobilenhet och tillbehörskrav:

Bluetooth 2.1 + EDR eller senare.

Övriga Oticon-tillbehör:

• Fjärrkontroll 3.0
• TV-adapter 3.0
• Telefonadapter 2.0 (kräver ConnectClip)
• BTD 800 USB dongle (kräver ConnectClip)

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad och iPod är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstevarumärke som tillhör Apple Inc. Android, Google Play och Google Play-logotypen är varumärken som tillhör Google LCC.

Oticon CROS

fungerar med följande hörapparater från Oticon:

• Oticon Opn S 1 miniRITE T

Oticon Opn S 2 miniRITE T

Oticon Opn S 1 miniRITE

Oticon Opn S 2 miniRITE

Oticon Opn S 1 miniRITE R

Oticon Opn S 2 miniRITE R

Oticon Opn S 1 BTE PP

Oticon Opn S 2 BTE PP

• Oticon Xceed 1 BTE SP

Oticon Xceed 2 BTE SP

Oticon Xceed 3 BTE SP

Oticon Xceed 1 BTE UP

Oticon Xceed 2 BTE UP

Oticon Xceed 3 BTE UP

• Oticon Opn Play 1 miniRITE T

Oticon Opn Play 1 miniRITE

Oticon Opn Play 1 miniRITE R

Oticon Opn Play 1 BTE PP

• Oticon Xceed Play 1 BTE SP

Oticon Xceed Play 2 BTE SP

Oticon Xceed Play 1 BTE UP

Oticon Xceed Play 2 BTE UP