Se vilka telefoner, surfplattor och hörapparatstillbehör som fungerar med dina hörapparater.
Välj dina hörapparater och den enhet du är intresserad av från drop down-listorna nedan.

Hörapparater

Väl hörapparater
Jag vet inte vilka hörapparater jag har

Jag vet inte vilken hörapparat jag har

Vanliga platser för hörapparaternas modellmärkning:

• På hörapparaterna
  • På hörapparaternas hölje eller lock
  • På inköpskvittot för hörapparaterna

Om du fortfarande inte kan hitta modellen kan du fråga din audionom. Hitta din närmaste hörselklinik här.

Mobil enhet

Välj telefon/surfplatta
Varför finns inte min enhet med i listan?

Varför finns inte min enhet med i listan?

Vi strävar efter att göra våra hörapparater kompatibla med så många enheter som möjligt. Om din enhet inte finns med i listan beror det på att vi inte har testat den. Den kommer förmodligen att fungera med våra hörapparater och appar om den uppfyller följande:

• Android OS 8.0 eller senare.
  • iOS 13 eller senare

Den kan även fungera med äldre versioner men alla funktionerna kanske inte fungerar.

• För Android OS 7.0 och tidigare, se dessa Vanliga frågor
  • För iOS 12 och tidigare, gå till App Store® som vanligt

Vi rekommenderar att du använder senaste versionen av operativsystemet.

Med Oticon ConnectClip kan du styra dina hörapparater utan att röra vid dem - och strömma ljud från dina Bluetooth-enheter.

Rensa alla
Jag vill kunna överföra trådlöst ljud direkt från min telefon till min hörapparat
Direkt trådlös överföring av ljud
Hörapparater
Tillbehör
Appar
Telefon/surfplatta
Visa ej kompatibel
är kompatibla
Hörapparater
Inga hörapparater matchar ditt val.
Tillbehör
Inga hörapparater matchar ditt val.
Appar
Inga appar matchar ditt val.
Telefon/surfplatta
Inga hörapparater matchar ditt val.
KOMPATIBEL
EJ KOMPATIBEL
Ingen direkt trådlös överföring av ljud
Visa allt
Dölj
eller senare
Kräver Android
Kräver Streamer Pro
Kräver iOS
Kräver Bluetooth-alternativ