Kontrollera streamingmöjligheter mellan hörapparater och mobiltelefoner

Sök telefon/surfplatta
Jag vet inte vilken telefon/surfplatta jag har

Ta reda vilken telefonmodell du har

iPhone

På din telefon går du till Inställningar> Allmänt> Om. Om du har en iPhone 7 eller tidigare hittar du modellmärkningen på baksidan av telefonen.

Android

På din telefon går du till Inställningar eller menyn Valmöjligheter, rulla ner till slutet på listan och välj 'Om telefonen', 'Om enheten' eller liknande. Modellnamnet ska finnas här

Välj hörapparater
Jag vet inte vilken hörapparat jag har

Ta reda på vilken hörapparat du har

Här finner du din hörapparats modellmärkning:

• I Oticon Companion-appen trycker du på "Hörapparater" i det nedre navigeringsfältet
  • På fodralet eller höljet till dina hörapparater
  • På ditt kvitto

Om du inte hittar modellen på dessa platser ska du kontakta dinaudionom.

Hörapparater kompatibla med
Enheter kompatibla med
Märke
Ljudöverföring
Hörapparatsfamilj
Modell
Ej tillgänglig
Operativsystem
eller senare
Kräver Android
Kräver iOS
Visar
Tvåvägskommunikation
Vad är direkt ljudöverföring och tvåvägskommunikation?
titel video
med
Direkt ljudöverföring
Direkt tvåvägskommunikation
Vad innebär IP58 detta?
Skriv ut
resultat
Rensa alla filter
video
video
Enheten har testats av Oticon och är kompatibel.
Inga resultat hittades tyvärr inte
Välj andra alternativ och försök igen.
Enheten är tyvärr inte kompatibel med hörapparaten
Vald telefon och hörapparat har ingen strömningsfunktion. Jag kommer inte kunna strömma ljud från min telefon till min hörapparat
Modell/märke/OS-system
iphone
Ansvarsfriskrivning
För bästa resultat rekommenderar vi alltid användare att uppdatera till den senaste versionen av iOS eller Android OS.
Apple-enheter:
Android-enheter:
eller senare.
Kompatibilitetsguide är bara till som referens. Trots att vi strävar efter sömlös kompatibilitet kan vi inte garantera full kompatibilitet på grund av komplexiteten och det ständigt föränderliga landskapet av kompatibilitetsspecifikationer Vi uppmuntrar användare att göra sina egna tester före inköp.
Har testats av Oticon
Vi har genomfört oberoende kompatibilitetstester på olika mobila enheter. I de fall där ett "Testat"-märke inte finns uppfyller den mobila enheten specifikationerna för kompatibilitet men har inte testats oberoende av Oticon.