Använda hörapparater på bio

Allt fler biografer, teatrar och offentliga byggnader har numera teleslinga installerad. Dessa system skickar ut trådlöst ljud som tas emot av telespolen i din hörapparat.
Oftast finns det en skylt som upplyser om att byggnaden har en teleslinga.cinema

Fråga din audionom om fler detaljer om telespolar.

Hitta din närmaste hörselklinik här

Så här ansluter du enkelt till teleslingsystem via ConnectLine

Lär dig hur du kommer i gång med ConnectLine Streamer Pro och teleslinga

Med Streamer Pros inbyggda telespole behöver du bara trycka på en knapp för att anslutas till slingförsedda platser som t.ex. teatrar, föreläsningssalar med mera.

Starta och avsluta lyssnande med Streamer Pro-telespole

Telespolen aktiveras genom att du trycker på en knapp på Streamer Pro:

• Du tar emot ljud via teleslingsystemet genom att trycka in AUX-knappen på Streamer Pro i cirka två sekunder.

• När du vill stänga av Streamers Pros telespole trycker du bara en gång till på AUX-knappen.

Här kan du se hur du gör:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=92925c1fd9a8531b721c7fb38681935f&source=embed&photo%5fid=13003676" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mer support

Du hittar fler instruktioner om hur du använder teleslingsystem tillsammans med Streamer Pro här:

Fler hämtningar, vanliga frågor och svar samt filmer