Öppna upp mot en värld av ljud

Opn innebär ett paradigmskifte inom hörselvård. Upplev fördelarna du också.

Traditionell riktverkan stänger ute ljud – och med det även livet

Den gamla världen

I bullriga ljudmiljöer har begränsningarna hos traditionella hörapparater inneburit användning av en smalare riktverkan för att förtydliga tal som kommer
rakt framifrån. Alla andra ljud – både tal och buller – dämpas, vilket ger användare en avskalad och onaturlig lyssningsupplevelse.

Den nya världen

Den revolutionerande tekniken i Oticon Opn™ ger användaren öppen ljudupplevelse med tillgång till alla relevanta ljud i omgivningen. Det ger personer med hörselnedsättning möjlighet att delta i sociala situationer och njuta av de livliga miljöer som de tidigare undvikit – en livsomvälvande förändring.

Öppna upp till en värld av ljud
med Oticon Opn

Oticon Opn med BrainHearing™-teknik innebär ett paradigmskifte inom hörselvård eftersom hörapparaten öppnar upp till ett detaljrikt och balanserat ljudlandskap för personer med hörselnedsättning, samtidigt som användaren upplever ökad talförståelse och minskad lyssningsansträngning.

Upptäck hörapparaten Oticon Opn

Nya testresultat bekräftar den enastående prestandan i Oticon Opn

Ökad talförståelse och bättre delaktighet i samtal med flera talare

Vi satte Oticon Opn på prov. I det första testet mättes talförståelse och lyssningsansträngning  i miljöer med störande tal och buller. I det andra testet jämfördes OpenSound Navigator i Oticon Opn med traditionell och smal riktverkan. Resultaten överträffade våra förväntningar.

Upptäck testresultaten

OpenSound Navigator

Möjliggör en öppen ljudupplevelse

OpenSound Navigator är Oticon Opns kraftfulla teknik för att berabeta ljud i omgivningen. Den arbetar så snabbt och exakt att den kan dämpa oönskat brus – till och med mellan ord i ett öppet ljudlandskap. Den återställer snabbt och kontinuerligt balansen i ljudlandskapet samtidigt som den hela tiden ger tillgång till tal och andra relevanta ljud i omgivningen. På så sätt underlättar Oticon Opn för hjärnan att välja vem och vad den ska lyssna på och ändra fokus vid behov.

Upptäck OpenSound Navigator

 

96 % användarnöjdhet*

Oticon Opn gör att personer med hörselnedsättning kan leva livet igen. Det har bekräftats av både användare och audionomer. Vi har fått väldigt bra omdömen för Oticon Opn och hur hörapparaten förändrar livet för användaren.

Upptäck erfarenheterna från användare av Oticon Opn

* Beck D.L., Porath M., Consumer Responses to the Oticon Opn Hearing Aid. Hearing Review. 2017;24(1):26.

  • Följ oss på Facebook

    Följ Oticon på Facebook och håll dig uppdaterad kring det senaste inom hörsel och hörapparater.

  • Följ vår blogg

    Håll dig uppdaterad med den senaste utvecklingen inom hörselvård.

  • Ger bevisat stöd för hjärnan

    Oticon Opn ger stöd till hjärnans naturliga processer att tolka och förstå ljud.