Viktiga funktioner

Högprecisionsanpassning

Praktiska demonstrationsverktyg och verkliga ljud hjälper dig att demonstrera nya produkter och funktioner. Dessutom hjälper integrerade filmer dig att lära dina klienter hur de ska använda och sköta sina hörapparater.

Kommunicera klart och tydligt med instruktionsfilmer 

Genie ger direkt tillgång till många olika instruktionsfilmer om skötsel av hörapparater. Filmerna är perfekta för förstagångsanvändare – och för klienter som har uppgraderat sina hörapparater. Du hittar t.o.m. filmer om hur man ställer in ConnectLine-enheter med TV-apparater, telefoner och MP3-spelare. 

Behåll verkligheten med Sound Studio 

Med Genie kan du simulera verkliga ljud och situationer på hörselkliniken. Sound Studio är idealisk för att demonstrera talförståelse samt testa ljudstyrka och svaga ljud. Det ger också en insikt i användarens upplevelse av hur effektivt hörapparaterna hanterar verkliga ljud.

Hämta Genie Updater

 • Enkel tillgång till nya versioner av Genie eller uppdateringar direkt när de finns tillgängliga.

 • Genie Updater körs omärkbart i bakgrunden och kontrollerar automatiskt om det finns några uppdateringar – du meddelas endast när du behöver vidta en åtgärd.

Enkla ändringar med Fitting Assistant

När det är svårt för användare att förstå tal i brusiga omgivningar eller när ljudkvaliteten är för skarp, låter Fitting Assistant dig ändra ljudkvaliteten med ett enda musklick.

Länkar till Oticons rådgivning

Genvägar till Oticon Counselling finns i Genies aktivitetsfält. Med dessa kan du se specifika områden i Oticon Counselling. Oticon Counselling erbjuder information i ljud och bild så att du enkelt kan kommunicera komplex information på ett sätt som både klienter och deras anhöriga kan ta till sig.

Bättre mätningar med in-situ-audiometri

Med in-situ-audiometri kan du:

Mäta hörseltrösklar direkt i klientens öra med användning av de hörapparater han eller hon verkligen kommer att använda, för en autentisk akustisk upplevelse.

Utför mätningarna på ett praktiskt sätt i olika tysta miljöer som t.ex. i klientens hem eller i andra rum utanför hörselkliniken.

Förbättra kvaliteten på demonstrationsutprovningar.

Enklare uppgraderingar med Genie Updater 

Med Genie Updater slipper du vänta på DVD-skivor för att få tillgång till nya enheter och funktioner. Du kan skaffa de nyaste versionerna av Genie eller de senaste uppdateringarna så snart de släpps.

 • Audiologiskt ändamål

  Upptäck Oticons audiologiska ändamål

 • Marknadsföring och support

  Upptäck våra personligt anpassade marknadsföringsverktyg som har utformats för att locka ännu fler människor till din klinik.

 • Produktnyheter

  Håll dig uppdaterad med de senaste produktnyheterna.

 • Bli ett Oticon-proffs

  Vill du sälja Oticon-produkter? Kontakta din lokala Oticon-representant.