Gör så här

Komma igång med ConnectLine-appen

Komma igång med ConnectLine-appen.
ConnectLine-appen fungerar med alla trådlösa hörapparater från Oticon via Streamer Pro.

En guide till ConnectLine-appen

Guiden till ConnectLine-appen tar upp:

• Hur man kopplar ihop enheter
• Streamer som ett standardheadset
• Installera ConnectLine-appen
• Översikt över appen
• Appens funktioner
• Inställningar
• Felsökning

Läs guiden för Apple-enheter och för Android-enheter

Kontrollera om din Streamer Pro fungerar med iPhone, iPad eller iPod?

ConnectLine-appen för iPhone, iPad och iPod touch fungerar med:
• Streamer Pro 1.3 A
• Streamer Pro 1.2 App

Du kan kontrollera ifall du har någon av dessa Streamer-enheter genom att kontrollera serienumret nertill på Streamer Pro. Om den andra bokstaven i serienumret är ett "A", fungerar enheten med ConnectLine-appen för iPhone, iPad och iPod touch. Om det inte finns något serienummer nertill på Streamer-enheten, innebär det troligtvis att Streamer-enheten är en äldre modell som inte kommer att fungera med iPhone, iPad eller iPod.

Om din Streamer Pro är en äldre modell, vänligen besök din lokala audionom som kan hjälpa dig att skaffa den senaste Streamer Pro-modellen som stöder iPhone, iPad och iPod touch.

ConnectLine-appen är kompatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-tums iPad Pro, 12.9-tums iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (fjärde generationen), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini och iPod touch (femte och sjätte generationen) och kräver Streamer Pro 1.2 App eller senare. När du hämtar ConnectLine-appen på en iPad, sök efter iPhone-appar i App Store. ConnectLine-appen för Android-smarttelefoner och -surfplattor kräver en Streamer Pro med inbyggd programvara 1.3 eller senare. Vänligen gå till oticon.global/support för mer information om kompatibilitet.

Kontrollera om din Streamer Pro fungerar med en Android-smarttelefon eller -surfplatta?

ConnectLine-appen för Android-smarttelefoner och -surfplattor fungerar med alla versioner av Pro Streamer:
• Streamer Pro 1.3A
• Streamer Pro 1.2 App (med uppdaterad inbyggd programvaruversion 1.3)
• Streamer Pro 1.1 (med uppdaterad inbyggd programvaruversion 1.3)
• Streamer Pro 1 (med uppdaterad inbyggd programvaruversion 1.3)

ConnectLine-appen för Android-smarttelefoner och -surfplattor fungerar med Android 4.x. och senare versioner. Streamer Pro kräver uppdatering till den inbyggda programvaruversionen 1.3 för att fungera med ConnectLine-appen för Android-enheter.

Du kontrollerar den inbyggda programvaruversionen i din Streamer Pro genom att följa dessa steg:

1. Stäng av din Streamer-enhet
2. Tryck på både ström- och TV-knappen*, håll kvar i en sekund och släpp sedan.
3. Kontrollera LED-lamporna på Streamer Pro

* Tänk på att trycka på TV-knappen på ett sådant sätt att du kan se TV-indikatorlampan.

Inbyggd programvaruversion

Visuella indikatorer

1.0 firmware-version-10-visual-indicator
 1.1  firmware-version-11-visual-indicator
 1.2  firmware-version-12-visual-indicator
 1.3  firmware-version-13-visual-indicator

Exempel: Om TV- och MIC-knappens LED-lampa tänds, har din Streamer Pro version 1.2 av den inbyggda programvaran och behöver uppdateras för att fungera med ConnectLine-appen för Android-enheter. Om den inbyggda programvaran i din Streamer Pro är äldre än version 1.3 eller om du är osäker på vilken Streamer Pro-modell du har, vänligen besök din lokala audionom. Din audionom kan uppdatera den inbyggda programvaran i din Streamer Pro till den senaste versionen.

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad, och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstemärke som tillhör Apple Inc. Android, Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.

• Hörsel

Visste du att vår hörsel är det enda av våra sinnen som aldrig sover?

• Ansluta till olika tillämpningar

Så här ansluter du dina hörapparater till olika enheter som t.ex. din TV eller telefon med användning av ConnectLine.

• Hämtning och support

Hitta filmer och instruktioner om hur du använder alla hörapparater och tillbehör från Oticon.

• Hitta en hörselklinik

Gör ett hörselprov och få hjälp av en audionom som är auktoriserad av Oticon.