Minska oönskade ljud och njut av bättre talförståelse genom att använda en fjärrmikrofon med dina hörapparater

Minska oönskat buller på restauranger, på fester och på livliga platser med Oticon-hörapparater och njut av tydliga, personliga samtal.

Vill du lära dig använda din fjärrkontroll med dina hörapparater?

Välj det alternativ som passar dig.

Behöver hjälp? Se dina hörapparaters bruksanvisning, kontakta din audionom eller läs våra tips för att ta reda på om dina hörapparater har Bluetooth

Två alternativ för tydligare personliga samtal

Välj mellan ConnectClip och EduMic för att överföra röster och andra ljud till dina öron via dina hörapparater.

ConnectClip

ConnectClip förvandlar dina hörapparater till ett trådlöst stereoheadset för högkvalitativt ljud från smartphone, surfplatta eller dator. Du kan också använda ConnectClip som en fjärrmikrofon för tydligare samtal på bullriga platser och för handsfree-samtal.

Få svar på dina frågor här

Förutom att du får en fjärrmikrofon till dina hörapparater ansluter EduMic till teleslingor på offentliga platser.

Få svar på dina frågor här

Använd ConnectLine mikrofonen för tydliga och bekväma personliga samtal.

När du befinner dig på bullriga eller livliga offentliga platser kan samtal med bra ljudkvalitet verka svåra eller till och med omöjliga. Med ConnectLine-mikrofonen är det lätt att minska de störande ljuden. Du måste först få Streamer Pro föreskriven av din audionom som sedan sköter parkopplingen till dina hörapparater. ConnectLine mikrofonen ansluter trådlöst till Streamer Pro för enkla och bekväma personliga samtal.

Använda ConnectLine-mikrofonen

Om du vill höra bättre under personliga samtal måste din samtalspartner antingen bära ConnectLine-mikrofonen runt halsen eller sätta fast den på sina kläder. Mikrofonen fångar upp rösten från den du pratar med och överför den till dina öron genom dina hörapparater på upp till 15 meters avstånd.

Är du redo att lära dig använda ConnectLine-mikrofonen som en fjärrmikrofon med dina hörapparater?
Följ dessa enkla steg:

Överför du trådlöst ljud till dina hörapparater med Streamer Pro? Om så är fallet kan du nu använda telefonen som en fjärrkontroll med appen Oticon ConnectLine.

Förenkla ditt liv med Oticon ConnectLine

Svep, se, välj och kontrollera flera ljudenheter och hantera dina hörapparatinställningar från samma plats.

Ladda ner Oticon ConnectLine och kontrollera vad du hör och när du hör det från en enda, lättanvänd instrumentpanel på telefonens skärm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-loggan, iPhone, iPad och iPod är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicevarumärke som tillhör Apple Inc. Android och Google Play-loggan är varumärken som tillhör Google Inc.