En kraftfull app.
Så många fördelar.

Ladda ner Oticon Companion från din smartphone eller surfplatta

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Ladda ner Oticon Companion

Förbättrad kontroll i alla situationer

Få ut det mesta av dina hörapparater med mer diskret kontroll, personlig anpassning, support och möjligheten att ta hand om din hörsel - med en lättanvänd app på din smartphone eller Apple Watch.

false
false

Mer stöd – mer kontroll

Få mer kontroll med appen Oticon Companion som förbättrar och optimerar din hörselupplevelse med dina hörapparater.

Diskret kontroll av dina hörapparater

Använd appen på din telefonen för att justera volymen, byta program, anslut trådlösa tillbehör m.m - enkelt och diskret utan att röra dina hörapparater. Njut av den förbättrade och ännu mer diskret Apple Watch-upplevelsen.

Anpassa din upplevelse

Det spelar ingen roll om du är hemma, på konsert eller på restaurang - med Oticon Companion kan du anpassa lyssningsprogram så att du får exakt den ljudupplevelse du behöver i olika ljudmiljöer. Finjustera enkelt inställningar, som ljudet i mikrofonen så kommer appen ihåg dina inställningar till nästa gång.

Anslut till det som är viktigast för dig

Att få ljudet från din telefon direkt till dina hörapparater gör allt lättare. Njut av tydliga, hands-free-samtal på telefonen. Videochatta med vänner och familj. Streama musik och ljud från andra appar. Anslut till dina favoritenheter som du använder i vardagen.

Stöd goda hörselvanor

Känn dig trygg och bekväm med att använda dina hörapparater och hjälp din audionom att optimera dina framsteg. Funktionen HearingFitness™ hjälper dig att sätta upp mål – som t.ex. hur många timmar du använder hörapparaterna per dag. Informationen kan du och din audionom sedan använda för att hjälpa dig att uppnå det bästa resultatet med dina hörapparater. 

Få enkel hjälp i appen

I Oticon Companion finns enkla steg-för-steg-instruktioner för support när du behöver det. Nyheter, aviseringar och automatiska uppdateringar ser till att allt fungerar smidigt. Med appen kan du enkelt kontrollera batterinivån i dina hörapparater och även hitta dina hörapparater om du tappar bort dem.

Träffa din audionom online

Behöver du få dina hörapparater justerade eller annan hjälp? RemoteCare-funktionen i Oticon Companion ger dig möjlighet att kontakta din audionom för uppföljning och finjustering av dina hörapparater på distans och i realtid. Koppla upp dig från hemmet eller i andra lyssningssituationer där du behöver stöd.

Ladda ner appen kostnadsfritt

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store är ett tjänstevarumärke som tillhör Apple Inc. Android, Google Play och Google Play-logotypen är varumärken som tillhör Google LLC.

Lär dig använda appen

Behöver du hjälp med att komma igång eller instruktioner hur du använder specifika funktioner?

Besök supportsidan för appen Oticon Companion