Använda Oticon hörapparater för handsfree-samtal

Här får du veta hur du kan använda Oticon hörapparater för handsfree-samtal

Använd dina Oticon-hörapparater som en del av en handsfree-lösning med din telefon för tydligare och bekvämare samtal.

Välj vilket påstående som gäller dig.

Följ sedan instruktionerna för att trådlöst överföra kvalitetsljud direkt till dina öron.

Behöver du hjälp? Se dina hörapparaters bruksanvisning, kontakta din audionom eller läs våra tips för att få svar.

För hörapparater med Bluetooth

För att använda Oticon Bluetooth-hörapparater som ett trådlöst headset ansluter du helt enkelt dina hörapparater trådlöst till din telefon eller enhet för att ringa och ta emot samtal.

Du kommer att kunna höra de andra personerna direkt i dina hörapparater, medan din röst överförs av mikrofonerna i dina hörapparater eller via ConnectClip så att alla i samtalet kan höra dig.

Om din telefon och dina hörapparater stödjer handsfree-kommunikation så behöver du inte en mellanliggande enhet. Om inte är ConnectClip det perfekta sättet att ansluta din telefon till dina hörapparater och ringa och ta emot handsfree-samtal. ConnectClip fungerar som en mikrofon och överför trådlöst ljud mellan dina hörapparater och andra ljudenheter.

Se kompatibilitetsguide för hörapparater

Njut av handsfree-samtal med dina hörapparater

Lär dig streama telefonsamtal trådlöst mellan dina Bluetooth-hörapparater och olika enheter här.

Vill du veta mer om fördelarna med ConnectClip och hur den kan användas för smidiga handsfree-samtal?

Läs mer om ConnectClip

Redo att ringa handsfree-samtal?

Titta på dessa instruktionsguider och njut av friheten med handsfree-samtal.

Har du en fråga om ConnectClip?

Få svar på dina frågor här

Hörapparater utan Bluetooth

Handsfree-samtal från mobila enheter med hörapparater utan Bluetooth

Om dina hörapparater inte har Bluetooth måste du först ansluta dem till din smartphone med Oticon Streamer Pro för att ringa handsfree-samtal via dina hörapparater.

Din audionom måste föreskriva Streamer Pro till dig och parkoppla enheten med dina hörapparater.

Börja använda Streamer Pro för handsfree-samtal:

Använd din smartphone som en fjärrkontroll

Om du redan använder Streamer Pro kan du nu använda din telefon som en fjärrkontroll med Oticon ConnectLine.

Med Oticon ConnectLine kan du nu styra vad du vill höra från telefonen utan att behöva röra varken dina hörapparater eller din Streamer Pro.

Fullständig kontroll
Svep, se, välj och styr flera ljudenheter och hantera dina hörapparatinställningar från ett och samma ställe.

Ladda ned Oticon ConnectLine och styr dina hörapparater från telefonskärmen.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-loggan, iPhone, iPad Mac och Mac-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicevarumärke som tillhör Apple Inc. Android™, Google Play och Google Play-logotypen är varumärken som tillhör Google Inc.