Lyssna på musik och andra ljud med hörapparater

Njut av att trådlöst lyssna på musik eller andra ljud genom dina Oticon-hörapparater.

Oticon hörapparater ger en lyssningsupplevelse av hög kvalitet genom att överföra ljud direkt till dina öron.

Följ dessa steg om du vill få ut det mesta av högkvalitativt stereoljud när du lyssnar på musik och andra ljud.

Vilket påstående som gäller dig.

Behöver du hjälp? Se dina hörapparaters bruksanvisning, kontakta din audionom eller läs våra tips för att få svar.

Hörapparater med Bluetooth

Lyssna på musik och ljud från olika enheter

Vill du veta mer om ConnectClip?

Läs mer om ConnectClip

Redo att trådlöst överföra kvalitetsljud direkt till dina öron?

Se våra instruktionsfilmer för att förvandla dina hörapparater till stereohörlurar med kvalitetsljud.

Har du en fråga om ConnectClip?

Få svar på dina frågor här

Hörapparater utan Bluetooth

Överför musik och andra ljud till dina hörapparater utan Bluetooth

Streamer Pro* gör det enkelt att överföra musik och andra ljud till dina hörapparater från en mängd olika underhållningsenheter.

Njut av kvalitetsljud - vare sig det är musik från din MP3-spelare, ljudböcker eller din hemljudanläggning.

*Din audionom måste föreskriva Streamer Pro till dig och parkoppla med dina hörapparater.

Anslut Streamer till vald ljudkälla:

A: Med en vanlig 3,5 mm-sladd

B: Trådlöst med hjälp av Streamers AUX-knapp (B).

Se instruktionsvideon om hur du ansluter Streamer Pro till en MP3-spelare med sladd

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7ca5c847e23c73acd4d4dfe09dc9c08e&source=embed&photo%5fid=13003661" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Se hur en MP3-spelare ansluts till Streamer Pro med hjälp av en 3,5 mm-sladd

Mer support och vägledning