Parkoppla Oticon hörapparater med smartphone

Kolla om din smartphone är kompatibel med Oticon mobilappar

Hantera dina Oticon hörapparater från din telefon

Välj vilket påstående som gäller dig.

Behöver du hjälp? Se dina hörapparaters bruksanvisning, kontakta din audionom eller läs våra tips för att ta reda på om dina hörapparater har Bluetooth

För hörapparater med Bluetooth

Välj det alternativ som gäller dig:

Parkoppla dina hörapparater med iPhone

Oticon Bluetooth-hörapparater är 'Made For iPhone' (MFi), vilket innebär att de enkelt kan anslutas till din iPhone, iPad® eller iPod touch®. Du kan sedan trådlöst överföra ljud direkt från din telefon till dina hörapparater och använda Oticon ON-appen för att hantera dina hörapparater på telefonskärmen.

*Stegen kan variera beroende på vilken iOS-version du har.

• 1. Gå till Inställningar via telefonens hemskärm. Aktivera Bluetooth

• 2. Scrolla ner och välj Tillgänglighet.

• 3. Välj Hörapparater i menyn Hjälpmedel.

• 4. Sätt på dina hörapparater igen och placera dem nära telefonen. Parkopplingsläget är aktivt i cirka tre minuter.

• 5. När telefonen upptäcker dem trycker du på namnet på de Oticon-hörapparater som du vill ansluta och bekräftar parkopplingen i popup-fönstret. Om du vill ansluta fler hörapparater upprepar du samma procedur för dem.

• 6. När enheterna är parkopplade laddar du ner ON-appen från App Store®. När du har installerat och öppnat appen känner den automatiskt igen dina parkopplade hörapparater.

Grattis!

Dina hörapparater är nu anslutna till din telefon och du kan börja hantera dem från din telefon.

Behöver du hjälp med Oticon ON-appen?

Klicka här.

Parkoppla dina hörapparater med en Android-enhet

Du kan parkoppla dina Oticon Bluetooth-hörapparater med din Android-enhet via Oticon ON-appen. Sedan kan du styra hörapparaterna från din telefon. Om du använder hörapparaten Oticon More™ och en ASHA-kompatibel telefon kan du trådlöst överföra ljud direkt från din enhet till hörapparaterna. Om inte, kan du fortfarande göra det med hjälp av ConnectClip.

• 1. Ladda ner Oticon ON-appen från Google Play™ Store, och öppna på din enhet.

• 2. Aktivera Bluetooth på telefonen.

• 3. Ge Oticon ON-appen lokaliseringstillstånd (krävs för att Bluetooth ska fungera).

• 4. Sätt på dina hörapparater igen och placera dem nära telefonen. Parkopplingsläget är aktivt i ca tre minuter.

• 5. När dina hörapparater upptäcks visas deras namn på skärmen. Välj PARKOPPLA.

• 6. Vänta på att Oticon ON-appen ska ansluta till dina hörapparater. Tillåt parkoppling av din enhet med dina hörapparater om du uppmanas till detta. När hörapparaterna är parkopplade trycker du på FORTSÄTT.

Grattis!

Dina hörapparater är nu anslutna till din telefon och du kan börja hantera dem från din telefon.