Se på TV med Oticon hörapparater

Överför trådlöst ljud från TV:n till dina hörapparater

Redo att ansluta dig?

Välj vilket alternativ som passar dig.

Behöver du hjälp? Se dina hörapparaters bruksanvisning, kontakta din audionom eller läs våra tips för att ta reda på om dina hörapparater har Bluetooth

För hörapparater med Bluetooth

Oticon TV-adapter överför trådlöst stereoljud direkt från din TV till dina hörapparater för en TV-upplevelse av hög kvalitet.

Följ dessa tre enkla steg för att trådlöst överföra ljud från TV:n till dina hörapparater med Bluetooth.

Anslut Oticon TV-adapter till TV:n

Vi rekommenderar TOSLINK-alternativet, men det finns även andra sätt att ansluta din Oticon TV-adapter till TV:n.

Videoguiderna nedan innehåller allt du behöver veta.

När Oticon TV-adapter anslutits till din TV måste du parkoppla den till dina Oticon hörapparater.

Se den här snabbguiden för att se hur du gör:

Parkoppla dina hörapparater med Oticon TV-adapter

false
true

Med Oticon TV -adapter ansluten till dina hörapparater kan du luta dig tillbaka och njuta av showen! För extra bekvämlighet kan du använda appen Oticon Companion för att styra det streamade ljudet till dina hörapparater direkt från telefonen.

Med Oticon Companion kan du använda din telefon för att:

• Justera volymen på TV:n
  • Justera omgivningsljud
  • Växla mellan flera uttag och TV-adaptrar

Titta på videon nedan för att se hur du styr Oticon TV-adapter i din smartphone med hjälp av Oticon Companion.

Behöver du hjälp med Oticon Companion? Klicka här

Har du några frågor?

Hörapparater utan Bluetooth

Överför ljud från TV:n till dina Oticon hörapparater utan Bluetooth

För att överföra ljud från TV:n till dina Oticon-hörapparater utan Bluetooth behöver du en Oticon Streamer Pro som har föreskrivits till dig och parkopplats med dina hörapparater av din audionom.

Läs mer om Oticon Streamer Pro

Har du redan en Oticon Streamer Pro som har parkopplats till dina hörapparater?

Följ dessa två steg för att överföra ljud från TV:n till dina hörapparater.

Steg 1: Anslut Oticon TV-adapter till TV:n

Vi rekommenderar TOSLINK-alternativet, men det finns även andra sätt att ansluta din Oticon TV-adapter till TV:n.

De korta videoguiderna nedan innehåller allt du behöver veta.

Titta på videon för att lära dig hur du ansluter Oticon Streamer Pro till ConnectLine TV-adapter.

Parkoppla Streamer Pro med ConnectLine TV-adapter

false
true

Använd din smartphone som en fjärrkontroll

Överför du ljud till dina hörapparater med Streamer Pro? Om så är fallet kan du nu använda telefonen som en fjärrkontroll med appen Oticon ConnectLine.

Förenkla ditt liv med Oticon ConnectLine
Svep, se, välj och kontrollera flera ljudenheter och hantera dina hörapparatinställningar från samma plats.

Ladda ner Oticon ConnectLine och kontrollera vad du hör och när du hör det från en enda, lättanvänd instrumentpanel på telefonens skärm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-loggan, iPhone, iPad och iPod är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicevarumärke som tillhör Apple Inc. Android och Google Play-loggan är varumärken som tillhör Google Inc.