Upptäck hur du kan ha virtuella möten med din audionom för fjärrjustering av dina hörapparater.

Behöver dina hörapparater justeras? Med Oticon RemoteCare -appen ansluter du till din audionom från ditt hem.

Appen är kompatibel med alla Oticon hörapparater med Bluetooth® och är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter.

Se kompatibla enheter här

Se introduktionsfilmen för Oticon RemoteCare

Med Oticon RemoteCare kan du få rådgivning och dina Oticon hörapparater justerade av din audionom på distans - utan att lämna hemmet.

video-about-oticon-remotecare

• > Få professionell rådgivning i ditt hem

Kom i kontakt med din audionom från en plats som passar dig*

* Användningen av Oticon RemoteCare kräver uppfyllande av appens tekniska krav och efterlevande av lokala hälsovårdslagar och -bestämmelser.
  • > Få dina hörapparater justerade på distans

Låt din audionom finjustera dina hörapparater på distans

• > Optimera dina hörapparater för en specifik miljö

Testa dina nya hörapparatsinställningar i realtid och i din egen miljö

• > Spara tid på resor till hörselkliniken

Ett säkert och bekvämt sätt att kontakta din audionom på distans.

• Kompatibla hörapparater - se översikt för kompatibilitet

• En stabil internetanslutning med rekommenderad minimihastighet på 1/1 Mbit/s, lämplig för både ljud- och videoöverföring. Fråga din internetleverantör om din internethastighet.

• Ett e-postkonto

För att ansluta din hörapparat till Oticon RemoteCare behöver du först ladda ner appen på din mobila enhet. Så här gör du:

1. Öppna Apple App Store eller Google Play Store och leta upp ”Oticon RemoteCare”.

2. Installera appen på din enhet som vanligt.

3. När appen är installerad följer du appens bruksanvisning* för att komma igång.

*Bruksanvisningen finns även i själva appen. På skärmen Välkommen till Oticon RemoteCare trycker du på Support och Integritet. Tryck sedan på Bruksanvisning för att öppna bruksanvisningen.

Svar på dina frågor om kompatibilitet, tekniska frågor och mycket annat finner du på sidan Oticon RemoteCare FAQ.

Oticon RemoteCare FAQ