Batteriets livslängd och laddning

• > Vilken typ av batteri används i ConnectClip?

ConnectClip använder ett litiumjonbatteri.

• > Hur lång tid tar det att ladda batteriet i ConnectClip från helt tomt till helt fullt?

Det tar två timmar att ladda batteriet i ConnectClip helt.

• > Kan jag låta ConnectClip ladda över natten?

Ja du kan låta ConnectClip ladda över natten.

• > Hur många timmar räcker batteriet ConnectClip vid trådlös överföring av ljud och/eller i fjärrmikrofonläget vid full laddning?

Kapaciteten vid full laddning är 16 timmar, med fyra timmars ljudöverföring (t.ex. två timmars ljudöverföring och två timmars telefonsamtal) och 12 timmar standby, eller 36 timmars standby (påslagen utan ljudöverföring).

• > Påverkar ConnectClip batterilivslängden i mina hörapparater?

Ja, ConnectClip kan minska batteriernas livslängd, framför allt vid trådlös överföring av ljud.

• > Påverkar ConnectClip batterilivet i min mobiltelefon?

Ja, användning av ConnectClip (liksom andra Bluetooth-enheter) med din mobiltelefon drar på batteriet.

• > Påverkas laddningstiden med USB-kabeln jämfört med elnätet?

De beror på vilken laddare du använder. Vi rekommenderar dock att du använder det medföljande laddkabeln för bästa laddningsprestanda.

• Kan jag ansluta den medföljande USB-sladden i en telefonladdares USB-uttag?

Ja, du kan ansluta den medföljande USB-sladden i en telefonladdares USB-uttag? Vi rekommenderar dock att du använder det medföljande strömkabeln.

• Kan jag ansluta USB-kabeln i min dators USB-ingång?

Ja, du kan ansluta ConnectClip till en vanlig USB-ingång för att ladda. Det händer dock att datorer slutar ladda när de går in i viloläget. Vi rekommenderar dock att du använder det medföljande laddkabeln för bästa laddningsprestanda.

• Kan jag lämna ConnectClip i laddaren i flera dagar?

Ja, du kan lämna ConnectClip i laddaren när du inte använder den. Men det är bäst att ta bort den när den är fulladdad och inte ska användas.

• Hur ofta måste jag ladda ConnectClip när jag inte använder den?

För att inte batteriet ska förstöras bör den laddas minst var tredje månad när den inte används.

• Avtar lysdioderna i ConnectClip när batterierna håller på att ta slut?

Nej, lysdioderna avtar inte. När ConnectClip-batteriet är lågt (cirka 30 minuter kvar) lyser strömindikatorn rött som en varning att ConnectClip behöver laddas.