Samtalshantering och ljudöverföring

• > Om flera Bluetooth-enheter är parkopplade med ConnectClip, vilken får prioritet?

ConnectClip kan parkopplas med åtta enheter men bara till en enhet i taget. Den senast anslutna enheten har alltid prioritet.

• > Om ConnectClip är parkopplad med flera Bluetooth-enheter, hur väljer jag vilken jag vill använda?

Anslut till en smartphone genom att öppna Bluetooth-menyn och välj ConnectClip. Om du ska ansluta en enhet som inte har en Bluetooth-meny stänger du av de enheter du inte vill vara ansluten till, eller stänger av Bluetooth på de enheter du inte vill vara ansluten till.

• > Kan jag ta emot samtal när jag använder ConnectClip som fjärrmikrofon?

Nej, du kan inte ta emot samtal med ConnectClip i fjärrmikrofonläget. Detta beror på att anslutningen mellan ConnectClip och telefonen är avbruten. Du kan dock fortsätta ta emot samtal direkt på din smartphone (även om den har parkopplats med ConnectClip) - men samtalen kommer inte att överföras till dina hörapparater.

• > Kan jag överföra ljud från min mobiltelefon när ConnectClip är i fjärrmikrofonläget?

Nej. När ConnectClip är i fjärrmikrofonläget bryts anslutning till mobiltelefonen.

• > Kan jag överföra musik från en smartphone via ConnectClip och samtidigt ta emot samtal?

Ja du kan ta emot samtal på din smartphone när du överför musik via ConnectClip. Telefonsamtal pausar musiken och ger dig möjlighet att svara på samtalet eller avvisa det och fortsätta överföra musik.

• > Kan jag svara i telefon direkt på min smartphone utan att trådlöst överföra ljudet via ConnectClip?

Ja. För att göra det behöver du välja rätt ljudinställning i din smartphone. Läs mer om detta i din telefons bruksanvisning.

• > Vilket prioriteras om min iPhone- eller Android-mobiltelefon som stöder ASHA ringer medan jag trådlöst överför musik via ConnectClip från en annan enhet?

Om din iPhone eller ASHA Android-telefon är parkopplad direkt med dina hörapparater avbryter samtal överföring av musik från ConnectClip.

• > Kan jag ändra volymen på trådlöst överfört ljud i fjärrmikrofonläget?

Ja. Du kan ändra volymen på både hörapparatens mikrofoner och det överförda ljudet med volymknapparna på ConnectClip . Med Oticon ON-appen kan du även justera volymen på det överförda ljudet och omgivningsvolymen separat (endast i fjärrmikrofonläget).

• Kan jag stänga av ljudet hörapparaternas mikrofoner när jag överför ljud och musik?

Ja, du kan stänga av hörapparatsmikrofonerna när du överför ljud. Läs mer i bruksanvisningen för ConnectClip.

• > Vad händer om jag ändrar volymen när jag överför musik på ConnectClip?

Volymknapparna på ConnectClip används samtidigt för hörapparatsmikrofonerna och de överförda signalnivåerna.

• > Kan min audionom göra ljudinställningar på ljud som jag överför från ConnectClip?

Ja, din audionom kan ändra inställningarna i dina hörapparater när du överför från ConnectClip (t.ex. ett samtal med ConnectClip och ConnectClip som en fjärrmikrofon).