Så här parkopplar du din hörapparat med en mobiltelefon

Överför trådlöst ljud direkt till dina öron med Oticon hörapparater anslutna till din mobiltelefon.

Välj guide för din hörapparat

Är du osäker på om din hörapparat har Bluetooth?
Läs bruksanvisningen, kontakta din audionom eller läs våra tips

Parkoppla din hörapparat med din iPhone

Om din hörapparat har Bluetooth kan du parkoppla din hörapparat direkt med din iPhone.

Sätt på din hörapparat och placera den nära din iPhone
och följ de 5 stegen nedan:

• 1. Inställningar

TIPS: Om du har uppgraderat till iOS 13 kan du hoppa över steg 1 och välja Tillgänglighet när du anger dina inställningar)

• 2. Allmänt

• 3.Hjälpmedel

• 4. Sök och välj

Din iPhone kommer att visa hittade enheter där du kan välja din hörapparat.

• 5. Parkoppla

Om du har två hörapparater måste du bekräfta parkopplingen för varje hörapparat.

Parkoppla din hörapparat till en mobiltelefon med hjälp av Streamer Pro

Om din hörapparat inte har Bluetooth kan du ansluta hörapparaten till en smartphone med Streamer Pro.

Streamer Pro tillhandahålls och parkopplas till din hörapparat av din audionom.

• Parkoppla din smartphone med Streamer Pro

• Ta emot ett samtal med Streamer Pro

• Ring telefonsamtal med Streamer Pro