Använda mobiltelefonen

Hantera ett inkommande samtal och avsluta det
När din mobiltelefon ringer hör du en signal om inkommande samtal i dina hörapparater, och telefonknappen på Streamer Pro och statusindikatorlampan ovanpå Streamer blinkar grönt. Tryck kort på telefonknappen (A) för att besvara samtalet.

Titta på instruktionsfilmen om ihopkoppling med mera. Oticon testar regelbundet vilka mobiltelefoner som fungerar med ConnectLine-systemet.

Här hittar du vår lista.

Lär dig grunderna om hur Streamer Pro används
tillsammans med en mobiltelefon

Instruktionsfilmer:

Koppla ihop en mobiltelefon med Streamer Pro:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7afdffb923902e66d90528d20907b1f7&source=embed&photo%5fid=13003667" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Avvisa ett samtal:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=1fe9087d5afe55a7dd48acc36452c68f&source=embed&photo%5fid=13003674" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Ringa ett samtal:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b422c2c7957fee987a2e3b60cccab66d&source=embed&photo%5fid=13003658" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mer support

Du hittar fler instruktioner om hur du använder mobiltelefoner tillsammans med Streamer Pro och äldre versioner av Streamer här.

Kompatibilitet

ConnectLine App är kompatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7 - tums iPad Pro, 12,9 - tums iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4: e generationen), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini och iPod touch (5: e och 6: e generationen) och kräver Streamer Pro 1.2 App eller senare version. När du hämtar ConnectLine App till iPad, sök efter iPhone apps på App Store. ConnectLine App för Android-smartphones och -surfplattor kräver Streamer Pro, mjukvaruversion 1.3 eller senare.  Besök www.oticon.se/support för mer information om kompatibilitet.