Viktig information

Den 3 september 2019 drabbades Demant Group av en kritisk händelse som påverkade vår interna IT-infrastruktur. Vi har valt att stänga ner de flesta IT-system på flera av våra faciliteter.

Vi arbetar intensivt för att åtgärda problemet och att göra vad som krävs för att upprätthålla den dagliga verksamheten. Ingenting är viktigare än våra kunder och användare. Vi beklagar det inträffade och vi hoppas på er förståelse.Vi kommer att uppdatera om läget så snart vi har mer information.

Oticon Opn S™

Oticon Opn S
bryter mot fysikens lagar

Med den nya avancerade Velox S™-plattformen tar Oticon Opn S den öppna ljudupplevelsen och de unika fördelarna med BrainHearing™ till nya nivåer.

Upptäck Oticon Opn S

En modell för alla användare

Oticons breda utbud av hörapparater täcker alla nivåer av hörselnedsättning - från mild till grav, till mycket grav. Alla hörapparater från Oticon bygger på vår BrainHearing™-filosofi. Vi tror på att ge hjärnan vad den behöver för att ge mening till ljud på ett naturligt sätt, genom att erbjuda bättre förutsättningar.

Upptäck våra olika modeller

Ligg i framkant med Oticon

På Oticon jobbar vi för att stötta dig i ditt dagliga arbete. Vi vill säkerställa att du alltid har ett komplett och uppdaterat produktsortiment samt tillgång till de senaste supportverktygen. Allt för att dina användare ska vara nöjda med alla aspekter av din verksamhet.

Oticon strävar efter att vara en stark partner och hjälpa dig att vägleda dina användare på deras resa mot en bättre hörsel.

Hos oss hittar du en rad verktyg som hjälper dig att möta dina användares unika behov och stärka din roll som audionom.

Stärk din kompetens

Oticon Opn Play™

Oticon Opn Play omdefinierar
barnvänlig hörselvård

Med hjälp av den nya revolutionerande Velox S-plattformen, frigör Oticon Opn Play det öppna ljudparadigmets fulla potential. Detta är en helt ny nivå av hörselvård för barn och ungdomar.

Upptäck Oticon Opn Play

Oticon Xceed

Den öppna ljudupplevelsen - nu för poweranvändare

Oticon Xceed innebär ett nytt perspektiv på hörapparater. Med OpenSound Navigator™ kan nu super- och ultrapoweranvändare för första gången få 360° åtkomst till tal, med mindre brus och mindre lyssningsansträngning.

Upptäck Oticon Xceed

 • Anpassning med Genie

  Oticons anpassnings- och rådgivningsverktyg Genie har utformats för att ge högkvalitativa anpassningar som uppfyller varje användares unika behov.

 • Marknadsföring och support

  Upptäck våra personligt anpassade marknadsföringsverktyg som har utformats för att locka ännu fler människor till din klinik.

 • Produktnyheter

  Håll dig uppdaterad med de senaste produktnyheterna.

 • Bli ett Oticon-proffs

  Vill du sälja Oticon-produkter? Kontakta din lokala Oticon-representant.