Nya Oticon Opn™

Oticon Opn – med det senaste inom avancerad hörapparatteknologi.

Upptäck Oticon Opn     Vilka är nyheterna

Ligg i framkant med Oticon

På Oticon jobbar vi för att stötta dig i ditt dagliga arbete. Vi vill säkerställa att du alltid har ett komplett och uppdaterat produktsortiment samt tillgång till de senaste supportverktygen. Allt för att dina användare ska vara nöjda med alla aspekter av din verksamhet.

Oticon strävar efter att vara en stark partner och hjälpa dig att vägleda dina användare på deras resa mot en bättre hörsel.

Hos oss hittar du en rad verktyg som hjälper dig att möta dina användares unika behov och stärka din roll som audionom.

Stärk din kompetens

Hur Oticon tar hörselvården till en ny nivå

Med utgångspunkt i forskning och erfarenheter från användare utvecklar Oticon hörapparater för framtiden och som hjälper användare att leva ett mer aktivt och socialt liv.

Det möjliggörs genom en personlig anpassning som optimerar hörapparaten för att på bästa sätt möta behovet hos varje unik användare.

Oticons audiologiska filosofi

 • Oticon Alta2

  Högkvalitativa hörapparater som erbjuder utökade möjligheter för personlig anpassning

 • Oticon Nera2

  Hörapparater på mellannivå med utmärkt ljudkvalitet och många möjligheter för personlig anpassning

 • Oticon Ria2

  En väsentlig lösning med utmärkt ljudkvalitet och alternativ för personlig anpassning

Oticon Dynamo

Mera kraft. Mindre storlek.

Dynamo är den mest avancerade Super Power hörapparaten någonsin och är speciellt utvecklad för personer med grav till mycket grav hörselnedsättning. Dynamo ger inte bara mer kraft utan levererar även ett rent och verklighetstroget ljud.

Upptäck Oticon Dynamo

Hörapparater för barns unika behov

Oticon strävar efter att hjälpa dig som audionom att ge en bättre framtid för alla barn med hörselnedsättning.

Läs mer om Oticons pediatriska mission

Hur många användare kan ha "osynliga" hörapparater?

Fler än någonsin

Det har alltid bara varit en liten del av befolkningen som har kunnat använda IIC-hörapparaterna (Invisible-in-the-canal). Men vår forskning visar att nästan hälften av alla nya användare skulle föredra den här typen av hörapparat om de kunde. Tack vare den nya mindre teknologin kan dubbelt så många användare nu få fördelarna med ICC-hörapparater – ingen kan se dem, och de är aldrig i vägen.

Enkelhet för nya användare 

Eftersom vi har gjort komponenterna mindre i våra hörapparater IIC och CIC (completely-in-the-canal), passar de nu i mindre öronkanaler än någonsin tidigare. Ändå ger de samma goda hörselförbättring och mindre ansträngning – även i restauranger och andra bullriga miljöer.

Nu när fler av dina användare kan få det optimala diskreta utseendet helt utan knappar eller inställningar att tänka på, kan Oticons nya IIC- och CIC-serie vara rätt val för att åtgärda hörselnedsättningen hos den nya användaren .

 • Anpassning med Genie

  Oticons anpassnings- och rådgivningsverktyg Genie har utformats för att ge högkvalitativa anpassningar som uppfyller varje användares unika behov.

 • Marknadsföring och support

  Upptäck våra personligt anpassade marknadsföringsverktyg som har utformats för att locka ännu fler människor till din klinik.

 • Produktnyheter

  Håll dig uppdaterad med de senaste produktnyheterna.

 • Bli ett Oticon-proffs

  Vill du sälja Oticon-produkter? Kontakta din lokala Oticon-representant.