Oticon RemoteCare

Anpassning av hörapparater på distans efter din patienters unika behov

Oticon RemoteCare är en funktion i Oticon Companion-appen. Det är en flexibel lösning för att göra anpassning av hörapparater mer bekväm för dig och din patient.

Kom igång med Oticon RemoteCare

Fördelar för dig Fördelar för dina användare

Oticon RemoteCare kan vara till stor hjälp för dig och dina användare:

 • Tid

  Spara resetid för dina användare med en flexibel service som minskar behovet att fysiskt behöva besöka din hörselklinik.

 • Bekvämlighet

  Användare kan få hörselvård från sitt eget hem och behöver inte missa uppföljningsmöten på grund av hinder att fysiskt besöka hörselkliniken.

 • Hörselvård

  Hjälp dina användare med sina nya hörapparater under de första dagarna och veckorna

 • Kvalitet

  Små justeringar kan göras snabbt och enkelt i RemoteCare, vilket hjälper dig att ge din användare bästa ljudkvalitet och service.

 • Videosamtal

  Videosamtal via appen för samtal ansikte mot ansikte.

 • Telefonsamtal

  Boka in ett telefonsamtal om din användare föredrar att inte använda en kamera.

 • Textmeddelanden

  Använd chattfunktionen för att skicka korta meddelanden

 • Kompatibilitet

  Kompatibel med iPhone®, iPad® och Android™.

 • Nu tillgänglig

  In-situ-audiometri via Oticon RemoteCare

  Tillsammans med en ny funktion för bakgrundsljud möjliggör denna banbrytande nya funktion exakta och noggranna fjärrmätningar, identiska med de som görs på hörselkliniken - för en mer flexibel hörselvård för både dig och dina användare.

  Vad är in-situ-audiometri?

  In-situ-audiometri fungerar via hörapparaten i användarens öra och är ett värdefullt verktyg för att mäta hörseltrösklar med hjälp av användarens egen öronakustik. Med in-situ-audiometri via Oticon RemoteCare kan samma personliga anpassning göras på distans.

  Genom att utföra in-situ-audiometri via Oticon RemoteCare kan du utföra en personlig anpassning av hög kvalitet utan att användaren fysiskt behöver besöka din hörselklinik och utan att kompromissa med kvaliteten.

  In-situ-audiometri på distans sker på samma sätt som på hörselkliniken eftersom den implementeras på samma sätt. Funktionen för bakgrundsljud säkerställer att förhållandena är jämförbara med dem på hörselkliniken. Den huvudsakliga skillnaden är att Oticon RemoteCare app används som gränssnitt.

Se filmen om Oticon RemoteCare

 

video-about-oticon-remotecare

 

Väck intresse

När en användare har fått en hörapparat från Oticon, förklarar du hur Oticon RemoteCare fungerar och frågar om personen är intresserad. Om det finns intresse kan du direkt boka det första testmöte online.

Fungerar med iOS och Android™

Oticon Companion-appen fungerar med smartphones och surfplattor från både iPhone, iPad och Android och har en steg-för-steg-guide som hjälper dina patienter att komma igång.

Se alla kompatibla enheter

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Hämta Oticon Companion-appen i Google Play

Apple, Apple-loggan, iPhone, iPad och iPod är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicevarumärke som tillhör Apple Inc. Android och Google Play-loggan är varumärken som tillhör Google Inc.

Kontakt

Kontakta Oticon för mer information.

Hitta kontaktinformation