Varför du borde testa ljudöverföring med Bluetooth®-hörapparer

Lästid: 2,5 min.
16-12-20

Fördelarna med Bluetooth®-hörapparater: varför du borde testa ljudöverföring

Oticons hörapparater hjälper dig förstå världen omkring dig och ger dig åtkomst till alla ljud i din omgivning - från dina vänners prat till fågelsång - men det är bara en av fördelarna.

 

Tack vare Bluetooth Low Energy technology i utvalda Oticon-hörapparaterfår du tillgång till ännu mer av de ljud du älskar som musik, podcasts, ljudböcker m.m. - genom att streama dem direkt från din iPhone® eller iPad®. Med Oticon More™ kan du även streama direkt från kompatibla Android™-enheter.

Det är en modern funktion som du verkligen kan ha glädje av. Här är anledningen till att du ska prova att streama till dina Oticon Bluetooth-hörapparater - från ljudkvalitet till utökade lyssningsmöjligheter,

Lyssna på ljud när du är ute på språng samtidigt som du håller koll på situationen

Genom att ansluta dina hörapparater till en mobil enhet kan du lyssna på poddar, musik, ljudböcker och mycket mer utan att behöva ta av dina hörapparater. Under ljudöverföringen fortsätter hörapparaterna att söka efter viktiga ljud – som en bil som närmar sig eller någon som skriker – så att du kan lyssna på dina favoritsaker utan att kompromissa med din säkerhet.

tydligare ljud...

Istället för att kämpa för att höra när du lyssnar på musik eller tittar på en video på din iPhone, iPad eller kompatibel Android-enhet, kan du streama klart ljud direkt till dina hörapparater och njuta av högkvalitativt ljud, utan brus och på perfekt volym.

… även när du ringer ett telefonsamtal

Även om hörapparater kan hjälpa dig att delta i verkliga samtal, kan telefonsamtal fortfarande vara en utmaning. Rösten på personen du ringer kan låta förvrängd eller vara för låg.

Genom att streama samtalet till dina hörapparater får du en perfekt volym som du själv kontrollerar.

Ännu fler anslutningsalternativ

Anslut dina Oticon Bluetooth-hörapparater med tillbehör som Oticon ConnectClip och TV Adapter, för ännu fler streamingmöjligheter.

Tydliga telefonsamtal, hands-free

Medan du streamar tydligt ljud till din hörapparat kan du använda ConnectClip-mikrofonen för att streama din röst tillbaka till telefonen - tvåvägsljud som är hands-free.

Videosamtal

Det är inte bara telefonsamtal som streaming kan användas till.

Videosamtal via Skype eller FaceTime kan vara en utmaning när du har en hörselnedsättning, men att använda ConnectClip tillsammans med din dator eller en Bluetooth-enhet kan vara till hjälp genom att tillhandahålla tydligt tvåvägsljud, så att du till och med kan ansluta till vänner och bekanta på avstånd.

Titta på TV med din familj

När du har hörapparater och tittar på TV eller film behöver du ofta höja volymen, men det kan vara obehagligt för omgivningen. När du streamar ljud från TV:n till dina Oticon Bluetooth-hörapparater med Oticon TV Adapter får du klart och tydligt ljud rakt in i öronen och kan justera volymen bara för dig, utan att påverka ljudet för andra personer som tittar.

Finjustera ljudet du streamar, ändra volymen, byt program och mycket mer från din telefon med vår hörapparatsapp, Oticon ON. Läs merhär.

Oticon Bluetooth är kompatibel med en mängd olika enheter. Se vår kompatibilitetsguide för mer information.