För ett öppnare och mer detaljerat ljudlandskap

Oticon Opn™ baseras på nya Velox™-plattformen. Det lilla kraftfulla chippet ger en supersnabb och exakt analys och bearbetning av ljudet som ger det stöd hjärnan behöver för att tolka och förstå ljud.

Nya Velox S – Oticons kraftigaste och mest avancerade plattform hittills

 

 • Det utökade minnet möjliggör banbrytande förbättringar av Velox-plattformen
 • Nya detektorer känner av variationer i den akustiska miljön med 56 000 mätningar per sekund och möjliggör OpenSound Optimizer.
 • Nya signalbehandlingsalgoritmer för proaktiv återkopplingshantering
 • OpenSound Navigator™ uppdaterad med ny automatik
 • Utvecklad för optimerad prestanda med laddningsbara batterier

Två kommunikationssystem i en hörapparat

Enkla, direkta trådlösa anslutningar till externa enheter med bibehållen ljudkvalitet.

Två dedikerade kommunikationssystem i en hörapparat med TwinLink™. Ett system låter dina hörapparater kommunicera med varandra så att du kan identifiera varifrån ljuden kommer. Ett andra system kommunicerar trådlöst med externa enheter som iPhone®, smartphones, TV, datorer och mer.

Fördelarna för dig - bättre hörsel och problemlös anslutning med låg batteriförbrukning.

Så här fungerar det

Hör bättre och kom ihåg mer med mindre ansträngning

OpenSound Navigator™ är bäst på att skilja på talljud som kommer från olika håll. Detta möjliggörs av den nya revolutionerande tekniken Multiple Speaker Access Technology (MSAT), som ger tillgång till alla personer som pratar samtidigt i en dynamisk miljö.

Traditionell hörapparatteknologi förstärker ljudet från den personen längst fram och stänger ute alla andra ljud. OpenSound Navigator läser av hela ljudmiljön i 360° över 100 gånger per sekund för att identifiera buller och skilja det från tal.

OpenSound Navigator säkerställer ett komplett, mer balanserat ljudlandskap och låter användare njuta av en bättre talförståelse till och med i komplexa och dynamiska ljudmiljöer, vilket samtidigt sparar mental energi.

Tinnitus SoundSupport™

En mängd olika lindringsljud för att tillgodose behoven hos varje unik användare med tinnitus

Du kan aktivera Tinnitus SoundSupport i Oticons senaste hörapparater. Den integrerade ljudgeneratorn erbjuder många olika ljudalternativ, däribland bredbandsljud (audiogramformade i vitt, rosa och rött) och tre havsliknande ljud.

Tinnitus SoundSupport har tagits fram för att göra anpassningen så enkel och snabb som möjligt, samtidigt som användaren får en behandling som är helt personanpassad. Användaren kan justera volymen på de lindrande ljuden direkt på hörapparaten eller via Oticon ON App.

Upptäck Tinnitus SoundSupport™


Fånga mer av samtal med Speech RescueTM

Genom att missa högfrekventa ljud som ‘s’ eller ‘sh’ kan din förståelse påverkas negativt.

Eftersom många som lider av hörselnedsättning inte kan höra höga frekvenser, så sänker Speech Rescue LX talets högfrekventa delar. Detta garanterar klar åtkomst till alla ljud som annars vore ohörbara, vilket ökar förståelsen vid samtal.

Läs whitepaper

Ta kontroll över dina samtal

Känn dig säker även i utmanande miljöer. Lokalisera, följ med och växla enkelt fokus mellan de ljud du vill höra.

Spatial Sound™ LX bevarar de naturliga nivåskillnaderna i varje öra så att du bättre kan avgöra var ljuden i omgivningen kommer ifrån. En mer exakt rumsuppfattning hjälper dig att identifiera varifrån ljud kommer, så att du kan reagera mer naturligt på samtal och ljud omkring dig.

Så här fungerar det

Personligt anpassad för just dig

Ljud så som du vill höra dem.

YouMatic™ LX skräddarsyr den öppna ljudupplevelsen efter dina personliga behov och preferenser. Få en mer detaljerad omgivning och en hög ljudkvalitet som är personligt anpassad efter hur du vill höra den.

Så här fungerar det

Mycket god talförståelse även i bullriga miljöer.

Följ med i samtal även i komplexa ljudmiljöer.

Speech Guard™ LX bevarar tydlig, transparent ljudkvalitet och talinformation för att förbättra din förmåga att förstå tal i ljud. Följ med i samtal, med låga och höga ljud, med mindre ansträngning, även när flera personer pratar samtidigt och kräver din uppmärksamhet.

Så här fungerar det

Bättre förståelse av svagt tal

Förbättra förståelsen av svagt tal med upp till 20 % utan att höja volymen.

De svaga ljud som uppstår i 70 % av alla situationer och konversationer är ofta svåra att höra för personer med hörselnedsättning. Soft Speech Booster LX gör svaga ljud hörbara så att du kan förstå svagt tal upp till 20 procent bättre.

Så här fungerar det

Bättre ljud, mindre förvrängning

En större lyssningsupplevelse, i synnerhet när du lyssnar på musik eller deltar i samtal i bullriga omgivningar.

När du lyssnar på musik eller pratar med vänner i livliga, dynamiska miljöer (som på middagar eller idrottsevenemang), är ljudtopparna ofta högre än vad de flesta hörapparater kan hantera. Clear Dynamics utökar det dynamiska ingångsintervallet så att du får bättre ljudkvalitet utan förvrängning även i bullriga miljöer.

Så här fungerar det

Lyssningskomfort utomhus

Undertrycker effektivt störande vindbrus, till och med mellan orden i ett samtal.

Håll en konversation samtidigt som du njuter av naturen! Vindbrushantering skyddar mot obehag orsakat av vindbrus. Analyserar omgivningen 500 gånger per sekund för att upptäcka och undertrycka vindbrus direkt. Ökar din lyssningskomfort även under blåsiga dagar.

Så här fungerar det

Klart ljud utan krångel

Njut av ett klarare ljud utan att behöva oroa dig för visslande eller gnisslande ljud ens i besvärliga vardagssituationer.

Feedback shield LX övervakar miljön konstant och agerar direkt för att undertrycka visslande eller gnisslande ljud. Du upplever ett klarare ljud utan att behöva oroa dig för besvärlig rundgång – så nu kan du kramas igen!

Så här fungerar det

 • Förbättrade anslutningsmöjligheter

  Använd dina hörapparater som stereohörlurar för att prata i telefon eller strömma musik direkt till hörapparaterna.

 • BrainHearing

  Din hjärna är den viktigaste delen av din hörsellösning. Se varför

 • Nedladdning och support

  Lär dig hur du underhåller och rengör dina hörapparater, ställer in trådlösa tillbehör och mycket annat.

 • Hitta en hörselklinik

  En audionom kan testa din hörsel och ta fram en behandling som passar dig.