Tinnitus SoundSupport™

Det kanske låter konstigt men ett effektivt sätt att lindra besvären med tinnitus är att tillföra ljud till dem som du redan hör.

Miljoner människor världen över lider av tinnitus, många har även någon grad av hörselnedsättning. Det är bevisat att användande av hörapparater kan lindra besvären med tinnitus.

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport är en ljudstimulator som kan integreras i Oticons hörapparater.

Speciellt utformade program i hörapparaten spelar upp olika ljud som kan hjälpa dig rikta uppmärksamheten bort från din tinnitus. Tillsammans med din audionom kan du välja bland en rad ljud som lindrar besvären med tinnitus och avgöra vilka ljud som ska inkluderas i dina hörapparater.

Tinnitus SoundSupport erbjuder ett antal ljud, från lugnande havslika ljud till statiska bredbands brus. Naturljuden är både dynamiska och lugnande och många användare har upplevt att de verkligen lindrar besvären med tinnitus. Du kan justera volymen på de lindrande ljuden direkt på hörapparaten eller via Oticon ON-App. Vi vet att människor med tinnitus upplever att olika ljud ger olika stöd. Det behövs därför en individuell plan eftersom olika typer av behandling passar olika människor. Valet av en hörapparat med Tinnitus SoundSupport tillåter att du får stor flexibilitet, vilket är viktigt för alla som lider av tinnitus.

Läs mer om tinnitus

ON App

Diskret och enkel hantering av lindringsljuden

Oticon ON-app ger användare av Oticons hörapparater möjlighet att enkelt och diskret justera sina lindringsljud.

Ladda ned Oticon ON-app

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad, och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstemärke som tillhör Apple Inc. Android, Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.