ConnectLine

ConnectLine underlättar för dig när du ska ringa telefonsamtal, genomföra videosamtal, lyssna på musik eller titta på TV. Håll kontakten med dina nära och kära och njut av underhållning.

Ett komplett
integrerat system

ConnectLine är en uppsättning enheter som hjälper dig att ansluta till en rad enheter för kommunikation och underhållning. Streamer Pro förvandlar dina hörapparater till ett personligt trådlöst headset.

ConnectLine underlättar kommunikation i vardagen. Samtal blir enklare och det blir lättare att höra vad som sägs. Titta på TV, lyssna på musik, genomföra videosamtal och tala i telefon blir enklare än någonsin. ConnectLine är den lösning som erbjuder flest anslutningsmöjligheterna i ett enda system.


Streamer Pro – headset och fjärrkontroll

Streamer Pro är hjärtat i ConnectLine och ger kontroll över dina hörapparater och dina anslutna enheter. Du justerar volymen och byter program i dina hörapparater och du hanterar även enkelt andra anslutna enheter för underhållning och kommunikation.

Streamer Pro  förvandlar dina hörapparater till ett trådlös headset som trådlöst överför ljud till dina öron. Utan märkbar fördröjning i ljudöverföringen kan du t.ex. njuta av ditt favorit TV-program fullt ut eller genomföra videosamtal med god kvalitet.  

Streamer Pro är ett fullt integrerat system som har utvecklats och testats grundligt med hörapparatsanvändares behov i fokus. Det är förklaringen till att enheten är enkel och intuitiv att använda i vardagen. Streamer Pro ser ungefär ut som en MP3-spelare, den bärs runt halsen och har tre dedikerade knappar för de viktigaste funktionerna: TV och mikrofon. Streamer Pro är kompatibel med alla trådlösa hörapparater från Oticon och enheterna i ConnectLine för enkla uppgraderingar.

 • Lång batteritid

  Upp till åtta timmars batteritid vid trådlös överföring av ljud.

 • Kompakt och lättanvänd design

  Strukturerade gummikanter gör enheten enkel att hantera och bekväm att hålla.

 • Intuitiv användning

  Tre knappar ger dig enkel tillgång till de viktigaste funktionerna.

Vad vill du göra?

Dina hörapparater och Streamer Pro fungerar som ett integrerat system som trådlöst överför ljud till dina hörapparater från en TV, telefon, dator och andra enheter i vardagen. Läs mer om de många möjligheterna som finns

Titta på TV

Använd en TV-adapter för att titta på TV med en njutbar ljudnivå

Lär dig mer

Lyssna på musik

Ansluta dina hörapparater till en MP3-spelare

Lär dig mer

Använda din dator eller surfplatta 

Överföra ljud direkt till dina hörapparater

Lär dig mer

Använda din telefon 

Ring och besvara tydliga handsfree-samtal

Lär dig mer

Använd din mobiltelefon 

Ring och besvara tydliga handsfree-samtal

Lär dig mer

Erhålla utbildning i ett klassrum 

Fånga upp viktig kunskap med en FM-mottagare

Lär dig mer

Gå på bio, besök teatern eller gå i kyrkan

Anslut till teleslingsystem med användning av telespole

Lär dig mer

Äta middag på en restaurang eller gå på en fest 

Samtala i bullriga miljöer med användning av ConnectLine-mikrofonen

Lär dig mer

Lär dig mer

 • ConnectLine låter dig obehindrat titta på TV tillsammans med andra

  Lyssna på TV-program utan problem samtidigt som TV-volymen förblir acceptabel för alla andra. Du reglerar TV-volymen personligen via Streamer Pro. Om telefonen skulle ringa medan du tittar på TV, kan du svara med hjälp av telefonknappen på din Streamer.

 • Med ConnectLine behöver du aldrig missa några samtal

  Med ConnectLine-telefonadaptern behöver du aldrig mer oroa dig för att missa ett viktigt samtal eller för att missa avgörande detaljer i samtalet. ConnectLine förvandlar dina hörapparater till en trådlös handsfree-lösning för hemmabruk tack vare Streamer Pros inbyggda mikrofon.

 • ConnectLine låter dig ta del av privata samtal

  ConnectLine-mikrofonen är en diskret mikrofon som kläms fast och ansluts trådlöst till Streamer och låter dig delta i tydliga och privata samtal i komplexa lyssningsmiljöer.

Håll jämna steg på ett självsäkert sätt

Studenter som förlitar sig på FM kan utöka ConnectLine Streamers funktionalitet till klassrummet och föreläsningssalen. Ett brett urval av FM-mottagare kan anslutas direkt till Streamer Pro och överföra FM till båda öronen med en enda högtalarenhet.

Anslut en FM-mottagare direkt till Streamer Pro så kan den trådlösa FM-signalen överföras till båda hörapparater. Streamers inbyggda uttag är kompatibelt med en lång rad FM-universalmottagare. Vi rekommenderar att man använder Amigo FM-mottagare.

Lär dig mer om Amigo FM

Kompatibilitet

ConnectLine App är kompatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9,7 - tums iPad Pro, 12,9 - tums iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4: e generationen), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini och iPod touch (5: e och 6: e generationen) och kräver Streamer Pro 1.2 App eller senare version. När du hämtar ConnectLine App till iPad, sök efter iPhone apps på App Store. ConnectLine App för Android-smartphones och -surfplattor kräver Streamer Pro, mjukvaruversion 1.3 eller senare.  Besök www.oticon.se/support för mer information om kompatibilitet.

 • Hitta en hörselklinik

  En audionom kan testa din hörsel och ta fram en behandling som passar dig

 • Så här använder du ConnectLine

  Filmer och riktlinjer som hjälper dig att börja använda ConnectLine.

 • Lösningar

  Utforska vår serie med avancerade, personligt anpassade och så gott som osynliga hörapparater.

 • Vad är hörselnedsättning?

  En av sex vuxna har någon grad av hörselnedsättning. Lär dig mer om hörselnedsättning.