Tinnitus SoundSupport™

Miljontals människor världen över lider av besvär med tinnitus, många av dessa har även någon grad av hörselnedsättning. Använda hörapparater kan bidra till att lindra besvären med tinnitus.

Tinnitus SoundSupport™

En mängd olika ljud för att lindra besvären för varje enskild person med tinnitus.

Du kan aktivera Tinnitus SoundSupport i flera olika hörapparatsmodeller och prestandanivåer. Den integrerade ljudgeneratorn erbjuder ett brett utbud av ljudalternativ, inklusive bredbandsljud (utformat till audiogram, vitt, rosa och rött) och havsliknande ljud. Dessa naturljud är dynamiska men samtidigt lugnande och är mycket effektiva mot tinnitus.

Alla hjärnor är unika och vissa användare kräver mer dynamiska ljud eller med en unik kvalitet. Tinnitus SoundSupport gör anpassningen så enkel och snabb tillsammans med en helt personlig behandling. Val av fyra moduleringsalternativ på de olika bredbandsljuden för att skapa fler lindringsljud som möter användarnas individuella behov och preferenser. Justera lindringsljudens volym direkt på hörapparaten eller i Oticon Companion-appen. Enkel och diskret hantering och justering av lindringsljud när det behövs.

Läs mer om behandling av tinnitus

Utöka din tinnitus-verktyglådan

Den ultrasnabba signalbehandlingen i OpenSound Navigator levererar en balanserad och detaljerad ljudmiljö för att upprätthålla tillgången till en rad omgivningsljud utan att därigenom överbelasta hjärnan med information.

Detta kan komma att påverka din användares stressnivå positivt i annars utmanande situationer och tillåta dem att koncentrera sig på andra saker, som de människor de är tillsammans med.

Att därigenom avleda sin uppmärksamhet från tinnitus kan påverka deras upplevelse av tinnitus på ett positivt sätt.

Upptäck våra produkter för barn och ungdomar

Diskret och enkel kontroll av lindringsljud mot tinnitus

Justera lindringsljuden mot tinnitus i Oticons hörapparater med appen Oticon Companion.

Läs mer

Hämta appen Oticon Companion

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad och iPod är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstevarumärke som tillhör Apple Inc. Android, Google Play och Google Play-logotypen är varumärken som tillhör Google LLC.