Oticon Genie 2 har uppdaterats | 2019.2

Genie 2 har uppdaterats med en rad olika nya funktioner och förbättringar.

Bruksanvisning för Genie och Genie 2 2019.2

Nya anpassningsfunktioner

Genie 2 har uppdaterats med nya spännande funktioner för Oticons hörapparater.

 

Oticon Xceed och Oticon Xceed Play erbjuder med egenskaperna OpenSound Navigator™ och OpenSound Optimizer™ en unik ljudupplevelse för vuxna och barn med grav till mycket grav hörselnedsättning.

I Genie 2 får du samma anpassningsegenskaper och flexibilitet som för övriga Velox S™-hörapparater, eftersom alla förtjänar den bästa audiologin. 

Det går nu att ställa in det minsta och maximala VC-området, så att volymkontrollen anpassas efter användarens behov. DSE och DSE Linear är Oticons proprietära anpassningsrational för grav till mycket grav hörselnedsättning och finns tillgängliga för dessa hörapparater, som nya Bass Sound Perception, för ytterligare ljudförbättringar.

 

Vi har återinfört den bimodala anpassningspanelen så att Oticons hörapparater* kan användas med Cochleaimplantat. Bimodal anpassning panelen är tillgänglig för monaural anpassning*, så att du kan justera den totala förstärkningen, högfrekvensavbrott och fokus på låga frekvenser.

Den nya trådlösa Oticon CROS-sändaren ger bekväm och enkel åtkomst till den unika öppna ljudupplevelsen. När du har anslutit hörapparaten** och valt Oticon CROS-sändaren, kommer den att överföra ljud under hela anpassningsprocessen.

Om du väljer funktionen CROS / BICROS i monteringssteget kan du välja mellan tre inställningar: CROS, BiCROS och INGEN CROS/BiCROS. Beroende på programinställningarna kan du balansera CROS-ingångsnivån.

 

Med Oticon RemoteCare kan du skicka uppdaterade inställningar och göra justeringar i realtid på användarens hörapparater - på distans. Du kan också genomföra videosamtal och skicka textmeddelanden till din användare via Oticon RemoteCare. Din användare kan ansluta till dig via Oticon RemoteCare appen, var som helst med en stabil internetanslutning.

Oticon RemoteCare uppföljningsmöten är avsedda som ett komplement till uppföljningsmöten på din klinik och för att underlätta både för dig och din användare.

*Oticon Opn S™, Oticon Opn Play, Oticon Xceed och Oticon Xceed Play

**Oticon Opn S 1/Opn S 2, Oticon Opn Play 1, Oticon Xceed och Oticon Xceed Play

Träffsäkert, direkt och trådlöst

Oticon anpassningsverktyg Genie 2 är utformat för att hjälpa dig att leverera högkvalitativa anpassningar som uppfyller varje användares unika behov.

Programmeringsenheter

I Genie 2 kan du använda en rad programmeringsenheter för att programmera Oticon hörapparater:

Trådlöst

Noahlink Wireless*(Rekommenderas)
FittingLink 3*


Trådbunden

HiPro 2 (Rekommenderas)
ExpressLink 3
NOAHlink
HiPro USB**
HiPro**


*Kompatibel med 2.4 GHz-hörapparater

**Långsammare programmering och uppdatering av programvara kan förväntas med äldre enheter

Matcha REM-mål på mindre än 2,5 minuter i Genie 2*

Verktyget REM AutoFit i Genie och Genie 2 hjälper dig med högkvalitetsanpassning för varje enskild användare, med fokus på effektivitet och kontroll.

*Med IMC 2-kompatibla REM-system kan REM-matchning genomföras på under 1 minut och 50 sekunder. *Med VerifitLINK kan REM-matchning göras under 2 minuter och 30 sekunder.

Läs mer om REM AutoFit

Oticon Firmware Updater

Med Oticon Firmware Updater kan du uppdatera programvaran i Oticons hörapparater och tillbehör på distans.

Oticon Firmware Updater ger följande fördelar:

  • Tillgång till de senaste funktionerna och prestandaförbättringarna
  • Bekvämt och tidsbesparande eftersom hörapparaterna inte behöver skickas iväg på service

 

Obs: Kabelanslutning krävs.
Noahlink Wireless och FittingLink 3 kan inte användas för uppgradering av programvara.
Vi rekommenderar HiPro 2. De äldre versionerna HiPro och HiPro USB kommer resultera i mer tidskrävande uppdateringar.

 

HÅLL DIG UPPDATERAD
Hörapparaterna kan ha en ny programvaruversion som inte är kompatibel med din Genie 2-installation. Därför bör du alltid installera den senaste Genie 2-programvaran från Oticon.

 
  • Genie Updater

  • Genie Updater ger dig tillgång till uppdateringar och nya versioner av Genie 2 så snart de släpps.
  • Genie Updater körs diskret i bakgrunden och kontrollerar automatiskt om det finns några uppdateringar – du meddelas bara om du behöver vidta några åtgärder.