genie2 new features

Genie 2 har uppdaterats | 2018.2

Genie 2 har uppdaterats med en rad olika nya funktioner och förbättringar.

Genie 2 Guide för 2018.2
Bruksanvisningar för Genie och Genie 2 2018.2

Nya anpassningsfunktioner

Genie 2 har uppdaterats med nya spännande funktioner som stöder Oticon hörapparater oavsett prestandanivå:

 

Överföringsinställningarna möjliggör överföring av förstärkningsrelaterade inställningar från en hörapparat till en annan. Det kan göras mellan hörapparater av olika modeller, anpassningsnivåer och produktfamiljer på Velox-plattformen.

 

REM AutoFit är ett intuitivt verktyg som låter dig slutföra REM-verifikationsprocessen på ett effektivt sätt, samtidigt som det säkerställer hög kvalitet och kontroll över anpassningen. REM AutoFit fungerar med flera olika REM-system, inklusive Interacoustics, MedRx och Otometrics. Nu har VerifitLINK-protokollet från Audioscan lagts till i listan. Alla mätningar utförs dock från Genie 2 i ett väglett arbetsflöde och REM AutoFit justerar automatiskt hörapparatens förstärkning för att matcha målvärdet. Ytterligare manuella finjusteringar och mätningar kan också göras.

 

  • Familjesteget introducerar simuleringsknappen. Tidigare startades en simulerad anpassning genom att välja en hörapparatsfamilj. Nu har en simuleringsknapp lagts till för att förenkla för dig.

  • Anslutningsflödet har optimerats genom att kombinera detekteringsdialogen och dialogrutan för val av högtalarenhet. Det ger färre klick vid varje anpassning.

Tidigare utprovade Oticon Opn hörapparater måste uppgraderas för att stödja de nya anpassningsfunktionerna. Detta görs med hjälp av verktyget Oticon Firmware Updater, som uppdaterar hörapparaterna till den senaste programvaran från 2018.2.

Exakt, direkt – trådlöst

Oticons anpassnings- och rådgivningsverktyg Genie har utformats för att hjälpa dig uppnå högkvalitativa anpassningar som uppfyller varje användares unika behov.

Live-demonstration av verktyg och verkliga ljud hjälper dig att demonstrera nya produkter och funktioner. Dessutom hjälper integrerade filmer dig att lära användarna hur de ska använda och sköta sina hörapparater.

 
  • Genie Updater

  • Enkel åtkomst till nya versioner av Genie 2 och uppdateringar så fort de släpps.
  • Uppdateringsprogrammet körs diskret i bakgrunden och kontrollerar automatiskt om det finns några uppdateringar – du meddelas bara om du behöver vidta några åtgärder.

Kompatibilitet med Noahlink Wireless

Enkel programmering av Oticon Opn och Oticon Siya.

Nu kan du programmera användarens hörapparater snabbt och tillförlitligt utan kablar. Det möjliggörs med tekniken Bluetooth® Low Energy och den nya programvaran Genie 2.

Noahlink Wireless är en branschledande programmeringsenhet för hörapparater som använder Bluetooth Low Energy, som t.ex. Oticon Opn.

Oticon Firmware Updater

Med Oticon Firmware Updater kan audionomen uppdatera Oticon Opn och Oticon Siya hörapparater, samt tillbehör som TV Adapter 3.0 och ConnectClip. Oticon Firmware Updater ger bl.a. följande fördelar:

  • Tillgång till de senaste funktionerna och prestandaförbättringarna som utvecklas av Oticon
  • Direkt service
  • Bekvämt och tidsbesparande utan att hörapparater och tillbehör behöver skickas in på service

 

Oticon Firmware Updater är en del av Genie 2 och finns tillgänglig efter installation av Genie 2 2018.2.

REM-mätning på 6 minuter!

Verktyget REM AutoFit i Genie och Genie 2 hjälper dig att utföra högkvalitativa anpassningar som är personligt anpassade för slutanvändaren, med ökad effektivitet och kontroll.

Upptäck REM AutoFit