Genie 2 | 2017.2

Genie 2 har uppdaterats med en rad nya funktioner och förbättringar.

Nedan finns en översikt som visar nyheterna:

Hämta guiden för 2017.2 Genie 2

Nya funktioner och uppdateringar i Genie 2 2017.2

Genie har uppdaterats med en rad nya funktioner och förbättringar. Nedan finns en översikt som visar nyheterna.

Läs mer

Mitt i prick, direkt – trådlöst

Oticons anpassnings- och rådgivningsverktyg Genie har utformats för att hjälpa dig att ge högkvalitativa anpassningar som uppfyller varje användares unika behov.

Anpassningar med hög precision

Praktiska demonstrationsverktyg och verkliga ljud hjälper dig att demonstrera nya produkter och funktioner. Dessutom hjälper integrerade filmer dig att lära dina klienter hur de ska använda och sköta sina hörapparater.

Get Genie Updater

 • Enkel tillgång till nya versioner av Genie eller uppdateringar direkt när de finns tillgängliga.

 • Genie Updater körs omärkbart i bakgrunden och kontrollerar automatiskt om det finns några uppdateringar – du meddelas endast när du behöver vidta en åtgärd.

FittingLINK

En ny trådlös programmeringsenhet finns nu tillgänglig från Oticon – FittingLINK 3.0.

FittingLINK 3.0 är utformad för snabb och tillförlitlig trådlös anslutning direkt mellan datorn och hörapparaterna Oticon Opn.

FittingLINK 3.0 är underhållsfri och alltid klar för användning eftersom den inte behöver laddas. FittingLINK 3.0 ger kunden en komfortfokuserad anpassningsupplevelse, helt utan kablar.

Återkopplingshanteraren har förbättrats

För att ge en bättre anpassad vägledning visas en ny återkopplingsmarginal i det grå området. Denna visar det område där återkoppling förväntas uppstå. En kurva för den faktiska återkopplingsgränsen visas endast när en återkopplingsmätning har genomförts. Om mätningens resultat inte är till belåtenhet är det nu möjligt att: 

Klicka på plus- eller minusknappen för att justera återkopplingsgränsen i steg om 1 dB. När förstärkningen har sänkts kommer den också att anpassas.

Klicka på ÅNGRA för att återställa återkopplingsgränsen och förstärkningen till standardinställningen (inklusive eventuella förstärkningsanpassningar).

 • Marknadsföring och support

  Upptäck våra personligt anpassade marknadsföringsverktyg som har utformats för att locka ännu fler människor till din klinik.

 • Audiologisk vision

  Upptäck Oticons audiologiska vision

 • Produktnyheter

  Håll dig uppdaterad med de senaste produktnyheterna.

 • Bli ett Oticon-proffs

  Vill du sälja Oticon-produkter? Kontakta din lokala Oticon-representant.