Öppna upp till en värld av ljud

Oticon Opn Play™ erbjuder avancerade hörapparater och tillbehör för barn och ungdomar. Med konstant tillgång till ljudet i 360 grader kan du slappna av i vardagliga lyssningssituationer. Och med Bluetooth Low Energy ® -teknik kan du ansluta smidigt till de enheter som är viktigast för dig.

När du sitter på ett café, går utomhus eller pratar i telefon ger Oticon Opn Play ständigt exakta information om ljuden omkring dig. Denna lilla och diskreta hörapparat är så snabb och dynamisk att det går att följa med i samtal med alla dina vänner, även när flera av dem pratar samtidigt.

Upptäck hur Oticon Opn Play kan passa in i ditt liv

Den exklusiva teknologin i hörapparaten Oticon Opn Play ger ett naturligt 360 graders ljud även i svåra, bullriga miljöer. Det hjälper dig att avgöra var tal och ljud kommer ifrån. Det hjälper dig att identifiera olika ljud. Det hjälper dig att skilja på tal och andra ljud. Det hjälper dig att följa med i samtal med flera personer som pratar samtidigt.

Hörapparaten Oticon Opn Play är mycket diskret, liten och finns i olika färger. Hörapparaterna finns i färger som passar din hud eller ditt hår, eller som kompletterar dina accessoarer. Även om de inte är helt osynliga kan de döljas så att de knappt syns.

Upptäck de olika modellerna

Dina hörapparater fungerar som hörlurar

Oavsett om du pratar i telefon, lyssnar på Spotify eller tittar på YouTube, gör du det utan hinder med Oticon Opn Play. Eftersom de är Bluetooth Low Energy-hörapparater kan du trådlöst överföra högkvalitativt stereoljud från din mobil, surfplatta eller andra enheter - Oticon Opn Play förvandlas till trådlösa hörlurar/hörapparater.

Upptäck de trådlösa tillbehören

Handsfree-samtal och fjärrmikrofon

Förvandla hörapparaten Oticon Opn Play till ett handsfree-headset med ConnectClip

ConnectClip är en elegant enhet som trådlöst överför telefonsamtal till båda hörapparaterna från en modern mobiltelefon med hjälp av Bluetooth® Low Energy-teknik.

I fjärrmikrofonläge kan ConnectClip trådlöst överföra ljud på ett avstånd på upp till 20 meter. Kläm enkelt fast den på skjortan på den person du behöver höra. Nu behöver du inte sitta längst fram i klassrummet längre och du förstår tränarens instruktioner på idrottsplanen.

Upptäck vad ConnectClip kan göra


ON App

En app för dina hörapparater som ger dig mer kraft

Oticon ON App ger dig enkel och diskret kontroll över dina hörapparater. Du kan justera volymen, ändra program och styra dina anslutningar till andra enheter som TV och datorer. Det finns också en praktisk "Hitta mina hörapparater" -funktion.

I Oticon ON App kan du även aktivera OpenSound Booster för ännu mer stöd att höra tydligt i mycket bullriga miljöer.

Oticon ON App finns för iPhone och Android.

Upptäck Oticon ON App

Dina hörapparater kan i hemlighet hålla dig informerad när ditt lag gör mål!

Oticon Opn Play är de första hörapparaterna för barn och ungdomar som kan anslutas till Internet. Med Oticon ON App skapar du dina egna anslutningar till andra Internet-enheter. Den använder tjänsten IFTTT (IF This Then That), där du enkelt kan göra dina egna kopplingar. Få ett textmeddelande när batteriet håller på att ta slut? Eller få en diskret notis när du får ett SMS? Möjligheterna är många.

Upptäck möjligheterna med en Internetansluten hörapparat

Ladda dina hörapparater på natten

Oticon Opn Play finns som uppladdningsbar modell. Vakna upp till en fulladdad hörapparat med kraft hela dagen. Den avancerade litiumjonbatteriteknologin ger en bekväm användning hela dagen, inklusive trådlös överföring av ljud via Bluetooth Low Energy*.

Upptäck Oticons uppladdningsbara hörapparater

*Lithiumjonbatteriets prestanda varierar beroende på grad av hörselnedsättning, livsstil och streaming.

Hitta en audionom nära dig

Få mer information om Oticon Opn Play av en audionom nära dig.

Hitta en hörselklinik