Gör så här

Anslut Oticon hörapparater till trådlösa enheter

ON App icon

Har du Oticon ON App?

Kontrollera dina Oticon hörapparater lätt och diskret med en smartphone-app. Hämta den här:

Download Oticon ON app in iTunes Download Oticon ON app in Google Play

Så här ansluter du dina Oticon-hörapparater till en smartphone

Vissa Android-telefoner stödjer inte Oticon ON-App Se listan

Så här ansluter du dina Oticon-hörapparater till en TV-adapter och fjärrkontroll

Lär dig ansluta dina Oticon-hörapparater till webbplattformen IFTTT.

iphone re-pairing

Snabbguide

Återanslutning av Oticon hörapparater till trådlösa enheter

efter uppdatering av firmware

Hämta guide för återanslutning

FRÅGOR OCH SVAR

Se vanliga frågor (FAQ)

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad och iPod är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstevarumärke som tillhör Apple Inc. Android, Google Play och Google Play-logotypen är varumärken som tillhör Google LCC.