Så här tittar du på TV

Överför trådlöst ljud direkt till dina öron med Oticons hörapparater anslutna till TV:n. Hur du gör detta beror på vilken hörapparat du har.

Anslut TV-adaptern till TV:n med någon av följande sladdar

Klicka på instruktionsfilmerna för att se hur du ansluter:

Välj guide för dina hörapparater

Är du osäker på om din hörapparat har Bluetooth?
Läs bruksanvisningen, kontakta din audionom eller läs våra tips

Titta på TV med Oticon TV Adapter
För hörapparater med Bluetooth

• Parkoppla dina hörapparater (ej laddningsbara) med TV-adaptern

• Parkoppla dina hörapparater (laddningsbara) med TV Adapter

• Börja titta på TV genom att byta till TV-programmet på dina hörapparater

Titta på TV med ConnectLine TV Adapter och Streamer Pro

Om dina hörapparater inte har Bluetooth måste din audionom tillhandahålla Streamer Pro och parkoppla till dina hörapparater.