Titta på TV

Lär dig hur du ställer in ConnectLine så att du kan njuta av TV-program vid en volym som hela familjen står ut med.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=3bd34d69c0b87003bb751f93daa8444b&source=embed&photo%5fid=12329102" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

ConnectLine och Streamer Pro

ConnectLines TV-lösning låter dig titta på TV med önskad ljudvolym, samtidigt som resten av familjen kan hålla volymen på en nivå som passar dem. Ljudet är fylligt och naturligt och det försenas inte, vilket innebär att ljudet matchar bilderna på TV:n.

Mer om Streamer Pro:

Streamer Pro kan länkas till andra ljudkällor som t.ex. din telefon eller dator, och enheten kan även användas som en mikrofon när du pratar i telefon eller tillsammans med teleslingsystem på biografer och teatrar.

Lär dig mer

Du behöver:

ConnectLine TV-adapter

TV-adaptern ska vara ansluten till din TV

Streamer Pro

Streamer är en personlig fjärrkontroll eller kontrollenhet som du bär runt halsen. När enheten kopplas ihop med TV-adaptern, fångar den upp ljudsignaler från TV-adaptern och skickar dem till båda öronen via dina hörapparater.

• Titta på TV

När Streamer och adapter har kopplats ihop, Tryck på TV-knappen på Streamer så är du redo att börja njuta av ditt favoritprogram.

• Höra och besvara telefonsamtal medan man tittar på TV

När den  fasta telefonen eller mobiltelefonen ringer, hör du en signal och du kan välja att besvara eller avvisa samtalet genom att trycka på telefonknappen.

• Växla enkelt mellan flera TV-apparater

Med en TV-adapter i både vardagsrummet och sovrummet, tryck på knappen SelectMe på den adapter du vill höra ljud ifrån.

Komma igång

Ansluta adaptern till TV:n

ConnectLine TV-adaptern överför ljud direkt till dina hörapparater via Streamer. Du kan ansluta till TV:n på fyra sätt:

1. Med en SCART-sladd.
2. Med en phono-sladd via TV:ns ljudutgång.
3. Med TV:ns hörlursanslutning.
4. Med en TOSLINK-sladd.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=6497ae6352f4d5a090eda0a1a7b26bf9&source=embed&photo%5fid=12329089" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]
Förbereda Streamer för TV-lyssnande

Den allra första gången du använder Streamer Pro tillsammans med TV-adaptern, måste de båda enheterna kopplas ihop. Enheterna behöver normalt bara kopplas ihop en gång.

1. Placera Streamer alldeles intill TV-adaptern (det ska vara högst 30 centimeter mellan enheterna).
2. Tryck och håll in Streamers anslutningsknapp i fem sekunder tills den blå lampan börjar blinka snabbt.
3. De båda enheterna upprättar en anslutning till varandra. Vänta i en minut.
4. Efter en minut är TV-adaptern ansluten till Streamer och ihopkopplingen är slutförd. Den orange statusindikatorlampan på TV-adaptern tänds.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=7bf9e0a04b50b450c2254c0fbde18518&source=embed&photo%5fid=12329100" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]