Tinnitusbehandling

Omkring 10 % av alla människor upplever ständiga besvär med tinnitus 
Nästan 80 % av alla människor med hörselnedsättning upplever någon grad av tinnitus.
Du som audionom kan hjälpa människorna att hantera sin tinnitus och hjälpa dem att uppleva minskade besvär.

 

Tinnitus SoundSupport™

Den beprövade ljudstimulatorteknologin är nu integrerad i alla Oticon Opn hörapparater. Med dessa hörapparater med spjutspetsteknik kan du erbjuda användare ett stort omfång av anpassningsbara tinnituslindringsljud som är dynamiska, och på samma gång lugnande - inklusive bredbandsljud (vitt, skärt och rött brus) samt naturliga, havsliknande ljud. Dessutom kan användarna diskret justera ljuden genom att använda sin iPhone eller Androidenhet.

Upptäck Tinnitus SoundSupport

En bred uppsättning verktyg för behandling av tinnitus

Många audionomer upplever att det är svårt att ge råd till användare som lider av tinnitus. Oticons rådgivningsverktyg är evidensbaserat och har utvecklats tillsammans med framstående tinnitusexperter. Det ger en heltäckande introduktion till tinnitusbehandling genom att kombinera praktiska övningar med rådgivning och pedagogiska verktyg. Verktyget följer flera viktiga steg och innehåller tips på hur samtalen med användaren ska genomföras samt material som användaren kan ta med sig hem. Sammantaget kommer de olika delarna vägleda dig och din användare på resan mot en lyckad tinnitusbehandling och minskade besvär med tinnitus.

Kontakta oss för mer information om våra verktyg för behandling av tinnitus

Diskret och smidig styrning av lindringsljud

Oticon ON-app ger användare av Oticon Opn hörapparater möjligheten att diskret och smdigt justera sina lindringsljud mot tinnitus.

Ladda ned Oticon ON-app

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad, och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett tjänstemärke som tillhör Apple Inc. Android, Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.

 

 

 • Anpassning med Genie

  Oticons anpassnings- och rådgivningsverktyg Genie har utformats för att ge högkvalitativa anpassningar som uppfyller varje användares unika behov.

 • Nedladdningar och support

  Finn videos och anvisningar om hur man använder Oticons hörapparater och tillbehör

 • Produktnyheter

  Håll dig uppdaterad med de senaste produktnyheterna.

 • Bli ett Oticon-proffs

  Vill du sälja Oticon-produkter? Kontakta din lokala Oticon-representant.