Oticon ON

Oticon ON-appen upphör

Inom kort är Oticon ON-appen inte längre tillgänglig. Ersättaren Oticon Companion-appen är redo med de senaste funktionerna och uppdateringarna.

Oticon Companion – kompatibel med iOS 17
Med Oticon Companion-appen får du tillgång till support, personalisering, kontroll och fjärranpassning på ett och samma ställe. Vi arbetar ständigt med att förbättra kompatibiliteten och din upplevelse av appen.

För bästa prestanda, avinstallera Oticon ON efter att du har laddat ner Oticon Companion.

Ladda ner appen Oticon Companion här.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store är ett tjänstevarumärke som tillhör Apple Inc. Android, Google Play och Google Play-logotypen är varumärken som tillhör Google LLC.

Din anpassning och dina program är säkra
Du behöver inte oroa dig. Att uppgradera din app påverkar inte din anpassning och dina program, eftersom de lagras i din hörapparat, inte i appen.

Du kan läsa mer om hur du använder den nya appen här: https://www.oticon.se/hearing-aid-users/support/apps/companion

Dina hörapparater kan behöva en firmwareuppgradering för att fungera med appen Oticon Companion
Hörapparaten Oticon Opn med firmware lägre än 6.0 kommer att behöva uppgradera firmware för att kunna ansluta till Oticon Companion.

Ansvarsfriskrivning: vissa funktioner är unika för olika hörapparatsmodeller
Om du inte kan se vissa funktioner i Oticon Companion-appen beror det på att vissa funktioner endast är tillgängliga för vissa hörapparatsmodeller och firmwareversioner:

• Ljudequalizer, HearingFitness och Kom ihåg volyminställningar är endast tillgängliga med hörapparaten Oticon Real.
  •
  • För att använda ljudequalizer och Kom ihåg volyminställningar med hörapparaten Oticon Real behöver du firmware 1.1.0 – kontakta din audionom för att uppgradera till senaste firmware.