Fokusera på det som är viktigt och få ut mer av undervisningen med Oticons hörapparater.

Överför din lärares röst och ljud från många mediaenheter för bättre koncentration och för att bli mindre störd av oönskade ljud i klassrummet.

Ta reda på hur du kan förbättra din hörsel i klassrummet med dina Oticon hörapparater.

Välj vilket påstående som passar dig.

Behöver du hjälp? Se dina hörapparaters bruksanvisning, kontakta din audionom eller läs våra tips för att ta reda på om dina hörapparater har Bluetooth

Hörapparater med Bluetooth

Förutom att överföra din lärares röst direkt till dina öron kan EduMic ansluta till befintliga FM-klassrumssystem och trådlöst överföra ljud till dina hörapparater direkt från en smarttavla, dator eller surfplatta.

Upptäck Oticon EduMic

Få svar på dina frågor här

Anslut till din lärare under lektioner med Amigo R2 FM-mottagaren

Om du är beroende av hörapparater för att höra tydligt på lektioner eller föreläsningar så är en FM-mottagare som Amigo R2 FM-mottagaren en bra lösning för en bekväm anslutning till din lärare. Du måste först få Oticon Streamer Pro föreskriven av din audionom, som sedan genomför parkopplingen till dina hörapparater.

Fördelar för dig:

Hör lärarens röst direkt i dina hörapparater, även på avstånd.

Fördelar för läraren:

Genom att du bär en FM-sändare och en mikrofon kan din lärare vara säker på att du kan höra utan att hen behöver höja rösten.

Streamer Pro har ett inbyggt Euro-pin-uttag och kan anslutas till en FM-mottagare och trådlöst överföra ljud till båda hörapparaterna.

Läs mer om Oticon Streamer Pro här

Streamer Pro ansluter till de flesta universella FM-mottagare, men för den bästa klassrumsupplevelsen rekommenderar vi att du använder den med Amigo R2 FM-mottagaren.

Titta på videoguiderna nedan för att komma igång:

Överför du ljud till dina hörapparater med Streamer Pro? Om så är fallet kan du nu använda telefonen som en fjärrkontroll med appen Oticon ConnectLine.

Förenkla ditt liv med Oticon ConnectLine

Svep, se, välj och kontrollera flera ljudenheter och hantera dina hörapparatinställningar från samma plats.

Ladda ner Oticon ConnectLine och kontrollera vad du hör och när du hör det från en enda, lättanvänd instrumentpanel på telefonens skärm.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-loggan, iPhone, iPad och iPod är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicevarumärke som tillhör Apple Inc. Android och Google Play-loggan är varumärken som tillhör Google Inc.