Kvaliteten i hörapparater är viktig - lär dig mer om hur vi testar Oticons hörapparater

Lästid: 1,5 min.
20-04-20

Vi testar våra hörapparater utifrån en rad olika faktorer. Faktum är att vi utför mer än hundra individuella tester. Dessa inkluderar falltest, artificiellt öronvaxtest, svettest, batteriluckstest, dammtest och batteritest. Se videon nedan för att se några exempel på de många kvalitetstester vi utför för att säkerställa att Oticons hörapparater håller högsta kvalitet. 

Vi testar inte bara kvaliteten på Oticon hörapparater, vi ser också till att de inte innehåller några skadliga ämnen som ftalater och latex. Våra hörapparater har bedömts som ickeallergiska och icke-irriterande enligt ISO 10993. Det betyder inte bara att du bara får kvalitetsmaterial, det betyder dessutom att våra hörapparater är passar och bekväma för ännu fler användare.

 

Utöver våra hörapparaters konstruktions- och slitkvalitet garanterar rätt anpassade Oticon-hörapparater dessutom exceptionell ljudkvalitet. Det är till stor del tack vare vårt engagemang för att förstå hur bättre hörsel börjar i hjärnan. Vi är stolta över att leverera branschledande ljudkvalitet som garanterar talförståelse i nivå med personer med normal hörsel*. 

När du väljer Oticon väljer du kvalitet. Vi tillverkar våra hörapparater med målet att du ska kunna leva ett rikt och aktivt liv. Läs om våra premiumhörapparat Oticon Opn S

 

*Juul Jensen 2018, Oticon Whitepaper, Oticon Opn S 1